Masko Klasik TV Ünitelerini Keşfedin

Masko Klasik TV Ünitelerini Keşfedin

Televizyon üniteleri özellikle salon dekorasyonun önemli bir parçası haline geldi. Televizyon teknolojilerinde ve tasarımdaki değişim beraberinde farklı ünite konseptlerini de getirdi. Bu noktada önemli olan hem salonunuzun dekorasyonuna, hem televizyonunuzun model ve tasarımına hem de alanın büyüklüğüne uygun bir televizyon ünitesi seçebilmek. Geriye yalnızca televizyon ünitesine en uygun aksesuarları seçmek ve yerleştirmek kalıyor. Masko televizyon ünitesi modelleri arasında eviniz için en uygun olanlara göz atabilirsiniz.

Ev dekorasyonunda dikkat edilmesi gereken temel bazı unsurlar var. Bunların ilki, eşyaların renk, tasarım ve boyut olarak birbirlerine uygunlukları… Bununla birlikte çağı yakalaması da gerekli... Klasik mobilya tarzını da benimsiyor olsanız bugün kullandığınız tüm eşyaların 21. yüzyıla ayak uyduran tasarımlardan oluşması önem taşıyor. Salonların ayrılmaz parçalarından biri olan televizyon üniteleri de bu özellikleri taşıması gereken eşyaların başında geliyor.

Masko’da televizyon ünitesi satan firmalardan eviniz için en uygun olanları keşfe çıkmalısınız. Masko klasik tv üniteleri estetik tasarımları ve bugüne ayak uyduran özellikleriyle salon takımlarınızı çok iyi tamamlıyor.

Televizyon Sehpası Dışarı, Televizyon Ünitesi İçeri!

Televizyon sehpaları çok büyük bir oranda tarihin tozlu sayfalarına gömülmüş durumda. Bugünün teknolojileri ve tasarımları farklı modellerdeki televizyon ünitelerine yer açıyor. İster kütüphaneli ve tüm duvarı kaplayan modellerden yana tercih yapın, ister ayrı parçalardan ve duvar raflarından oluşan modellerden; salon dekorasyonunun tamamlayıcıları artık televizyon üniteleri oluyor. İş yalnızca televizyon ünitesinin modelini seçmekle de bitmiyor, aynı zamanda bu üniteyi hangi amaçla kullandığınız, üzerini nelerle süslediğiniz de salonunuzun havasını değiştirmede etkili oluyor.

Bugünün ihtiyaçlarına yönelik olarak tasarlanan televizyon ünitesi modelleri aynı zamanda kitaplık ve büfe olarak da kullanılabiliyor. Yeni nesil mobilyalardan olan televizyon üniteleri LCD ve plazma televizyonları iç kısmına almasının yanında çekmece ve raf sistemleriyle de evlerdeki dağınıklığı ortadan kaldırmaya yarıyor.

TV ünitesi oturma odasında kullanılacaksa odanın büyüklüğüne göre seçim yapılmalı. Odanın büyüklüğü hesaplanmazsa hareket alanı oldukça daralabiliyor. Bunun yanında mekandaki diğer eşyalarla uyumlu olması da gözetilmeli. Küçük odalarda kullanılacak olan modellerin duvara monte edilebilenlerden arasından seçilmesi de alanı genişletmeye yarıyor.

Televizyon Ünitesi Fikirleri

Salonda bütünlüğü sağlamanızı sağlayacak olan televizyon ünitelerini farklı şekillerde kullanabilirsiniz. İşte önerilerimiz:

  • Tüm duvarı kaplayan büyük bir televizyon ünitesini tercih ediyorsanız bu ünitenin birkaç parçadan oluşmasına özen gösterin ki böylelikle istediğiniz zaman değişiklik yapabilirsiniz. Açık raflardan oluşan kısımlarını ise biblo ve fotoğraflarla süsleyebilirsiniz.
  • Koyu renk duvarlarınız varsa buna uyum sağlayacak ahşap bir televizyon ünitesi tercih edebilirsiniz. Alçak bir konsol daha çağdaş bir duruş sergileyebiliyor.
  • Oturma odasında direkt olarak televizyonun dikkat çekmesini istemeyenler, kütüphaneli modelleri kullanmalı. Böylelikle kitaplar ilgiyi çekebilir.
  • Eğer tek parça bir televizyon ünitesi tercih etmiyorsanız, duvara monte edilen modeller arasından duvar kağıdınıza ya da duvar dokunuza en uygun olanı seçmelisiniz. Dokulu bir duvarda aydınlatmayla birlikte televizyon ünitesine vurgu yaparak daha farklı bir etki yaratmanız da mümkün olabiliyor.
  • Kimileri yatak odasında televizyon keyfi yapmayı seviyor. Ancak yatak odalarında televizyonu yerleştirmek daha meşakkatli bir iş… Televizyon gizleyen tv ünitesi modelleri olduğunu hatırlatalım. Siz de yatak odanızda televizyon izleyenlerdenseniz giysi dolabınızın içini bir düşünün deriz.
  • Tüm bunları bir kenara bırakıp eskinin estetiğinden ilham da alabilirsiniz. O eski sandıklar bu defa açılmıyor da televizyon ünitesi oluyor. İki adet sandığı yeni nesil bir televizyon ünitesine çevirmeye ne dersiniz? Özellikle yatak odasına çok yakışacağını düşündüğümüz bu fikri değerlendirebilirsiniz. Sandık bulamıyorsanız, bu tarz bir özel tasarıma da yönelebilirsiniz.



Copyright © 2010-2023 asortie.com, Site içeriğinin her hakkı mahfuzdur ve Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu ve diğer mevzuat uyarınca korunmaktadır. Sitede bulunan resimlerin ve diğer tüm içeriklerin Asortie Mobilya ve Dekorasyon A.Ş'nin yazılı izni olmadan kopyalanması, farklı mecralarda yayınlanması yasaktır.