Geleneksel Sokak Hayvanları Yuva ve Mama Dağıtımı

Asortie Geleneksel Sokak Hayvanları Yardım Kampanyası - 2022

Sokak Hayvanları İçin Fark Yaratalım!

Asortie Mobilya olarak doğaya ve canlıya saygı duymak temel prensiplerimiz arasında yer alıyor. Doğal yaşamın içerisinde yer alan, barınacak ve yiyecek bulamayan sokak hayvanları için fark yaratmaya ne dersiniz? Asortie Mobilya olarak sokak hayvanları için fark yaratmaya kararlıyız. Fark yaratmak için başlattığımız köpek kulübesi ve mama dağıtımı projemizin ilk etabında 300 adet köpek kulübesi ve toplamda 1 ton kuru mama dağıtımı gerçekleştirdik. Sokak hayvanları için fark yaratmaya kararlıyız. Daha fazlasını da yapacağız. Bunu tek başımıza yapmamız oldukça zor olacaktır. Ancak bir bütün olarak hareket ederek, kamuoyunun da desteğini alarak çok daha büyük işler yapabileceğimizin farkındayız. Sokakta yaşayan bir köpekten korkmak yerine, onu sevmek ve beslemek için yanına yaklaşan çocuklar, köpek korkusu olsa da ona zarar vermeyecek yetişkinler, ellerinden geldiğince, mama ve su yardımı yapacak insanların artacağı bir dünya için çabalamak ve sokak hayvanlarının yaşantısına dokunmak asıl amaçlarımız arasında yer alıyor.

Fark Yaratmak İçin Dokunmak Gerekir!

Fark yaratmak için dokunmak gerektiğinin farkındayız. Özellikle sokakta ve kırsal kesimde, insanlardan uzak sevgiye aç, yemek ve su bulmakta zorluk çeken dostlarımıza dokunmamız gerektiğini biliyoruz. Yalnızca yemek ve barınma ihtiyacını gidermek değil, onlarla vakit geçirmek, yaşantılarını gözlemlemek, çektikleri zorlukların farkında olmak gerçekleştirdiğimiz projenin ne kadar anlamlı olduğunu her defasında bizlere hatırlatıyor. Sıcak evlerimizde ve yumuşak yataklarımızda yatarken, açlık içerisinde yaşantısını sürdürmeye çalışan dostlarımız ile iç içe olmak onlara yaptıklarımızın az bile olduğunu benimsememizi sağlıyor. O zaman fark yaratmak için dokunmak gerektiğinin farkına varıyoruz. Sadece mama ve kulübe dağıtmakla kalmıyor, sokak hayvanları ile oyun oynuyor, vakit geçiriyor, mevcut sağlık problemleri için gerekli kremleme, göz damlası gibi ufak tedavi ihtiyaçlarını da karşılıyoruz.

Su ve Mama İhtiyacı ile Dokunun

Sokak hayvanlarına dokunmak için neler yapılabilir sorusunun en somut yanıtı su ve mama ihtiyacını karşılamak olacaktır. Canlıların hayatta kalabilmesi için en temel ihtiyaçları gıda ve sudur. Ancak günümüzde şehir hayatının yayılması ve doğal yaşamın git gide daralması ile canlıların doğal avlanma döngüsünde bozulmalar meydana gelmiştir. Bu doğrultuda hayvanlar temiz su ve yiyecek bulmakta zorluk çekmektedir. Bu durumda da açlıktan oluşan ölümlere sık sık rastlanmaktadır. Sokak hayvanlarına dokunmak için mama ve temiz su kaynağı oluşturmak doğru bir davranış olacaktır. Bizde Asortie Mobilya olarak, sokak köpekleri için kuru mama dağıtımı yapıyor ve bir nebze de olsa temel yaşam ihtiyaçlarına katkıda bulunmaya çalışıyoruz. Gerçekleştirdiğimiz proje ile 1 ton kuru mama dağıtımı gerçekleştirdik.

Soğuktan Korumak İçin Kulübe ile Dokunun

Bir diğer somut adım ise hayvanların sokaktan, yağmurdan ve güneşten korunması adına kulübeler olacaktır. Olabildiğince fazla kulübe yerleştirerek, tüm sokak köpeklerine yetebilecek kulübe dağıtımı yapmayı hedefliyoruz. Bizler gibi farkındalıkları olan sosyal yardımlaşma kurumları, dernekler, vakıflar, hayvan hakları savunucuları ve bireysel hayvan dostları da sokak köpekleri için kulübe dağıtımı yapıyor. Bizler de bu kervanın içerisinde yer alarak sokak köpekleri ve hayvanlarının yaşantılarına dokunmaya çalışıyoruz. Gerçekleştirdiğimiz projenin ilk etabında toplam 300 adet köpek kulübesi dağıtımını, İstanbul ormanlık alanlarında gerçekleştirdik.

Farkındalık ile Dokunmak

Asortie Mobilya olarak gerçekleştirdiğimiz bu projedeki esas amaçlarımız içerisinde, sokak hayvanlarına dokunmanın yanı sıra, insanların algılarını değiştirmek, sokak hayvanlarının yaşantılarına dikkat çekebilmek ve yardımlaşma hissinin artmasını sağlamaktır. Bunu tek başımıza yapmamız oldukça zor olacaktır. Ancak bir bütün olarak hareket ederek, kamuoyunun da desteğini alarak çok daha büyük işler yapabileceğimizin farkındayız. Sokakta yaşayan bir köpekten korkmak yerine, onu sevmek ve beslemek için yanına yaklaşan çocuklar, köpek korkusu olsa da ona zarar vermeyecek yetişkinler, ellerinden geldiğince, mama ve su yardımı yapacak insanların artacağı bir dünya için çabalamak ve sokak hayvanlarının yaşantısına dokunmak asıl amaçlarımız arasında yer alıyor.

Tüm Haberler
Online Randevu Asortie Hakkında Felsefemiz Referanslar Müşteri Hakları İnsan Kaynakları Şikayet Ve Öneri Yasal Uyarilar Outlet
asortie
ISO 9001 : 2015
NO : KY - 26269
ISO 14001 : 2015
NO : CY - 32757
ISO 10002 : 2014
NO : MM - 70430
ISO 18001 : 2007
NO : OH - 52286


Copyright © 2010-2024 asortie.com, Site içeriğinin her hakkı mahfuzdur ve Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu ve diğer mevzuat uyarınca korunmaktadır. Sitede bulunan resimlerin ve diğer tüm içeriklerin Asortie Mobilya ve Dekorasyon A.Ş'nin yazılı izni olmadan kopyalanması, farklı mecralarda yayınlanması yasaktır.