Banyonuzda Lüks Detaylar

Banyonuzda Lüks Detaylar

Banyonun şık ve estetik olması kendinizi çok daha iyi hissetmeniz için çok önemli! Neden mi? Çünkü banyolar rahatlamanıza, günün stresini üzerinizden atmanıza yarayan en özel mekanlar... Bu nedenle banyodayken kendinizi ne kadar konforlu ve lüks içinde hissederseniz o kadar da iyi hissedersiniz. Şimdi siz de Luxury banyo mobilyaları ile lüks yaşam alanlarınızı destekleyin ve kendinizi çok daha özel hissedin.

Banyoda kendinizi daha iyi hissetmek için atmanız gereken ilk adım doğru banyo mobilyalarını seçmektir. Şimdilerde hem estetiğin hem de fonksiyonelliğin bir araya getirildiği, şık ve lüks banyo mobilyaları çok moda. Moda olmasını bir kenara bırakın zaten konforlu yaşam alanlarının dizayn edilebilmesi için de bu unsurların bir arada olması artık çağımızın önemli bir gerekliliği. Luxury banyo mobilyaları aradığınız estetiği ve fonksiyonelliği bir araya getiriyor ve banyonuzda kendinizi çok daha rahat ve iyi hissetmenize olanak tanıyor. Hijyen, kişisel bakım, dinlendirici etki açılarından bir evin en özel ve önemli alanı olan banyolarda çok daha farklı ve şık görünecek luxury banyo dolaplarını da konumlandırmayı unutmayın. Öte yandan, mobilyaların yanı sıra lüks hissini arttırmak istiyorsanız farklı detayları da banyonuza eklemelisiniz. İşte banyonuzda lüks ve konfor etkisini arttıracak bazı önemli detaylar!

Kalabalıktan Uzak, Sıcak ve Rahat

Bu detay kalabalık ve bunaltıcı şehir hayatından kaçanlara gelsin! Özellikle apartmanların arasında sıkışıp kalmaktan sıkılanlar çareyi küçük yerlere ve kırsal alanlara yerleşmekte buluyor ya da arada sakin bir alana kısa kaçamaklar yapıyor. İşte böyle yerlerde banyonuzun manzaraya karşı konumlanması kendinizi çok daha iyi ve özel hissetmenizi sağlayabiliyor.

Küvetler Bağımsız, Banyolar Özgür

Dönem filmlerinde sıklıkla gördüğümüz bir detay olarak karşımıza bağımsız küvetler çıkıyor. Günümüzde ise banyolarda lüks vurgusu bağımsız küvetlerle yapılıyor. Günümüzün bağımsız küvetlerini banyolarda daha çok vintage tasarımlarla görüyoruz. Duvara dayalı olmayan bu küvetler banyodaki özgürlüğü, doğallığı ve rahatlığı da temsil ediyor.

Çift Lavabolar Artıyor

Türkiye’de pek görmesek de Amerikan filmlerinden banyolarda çift lavabo kullanımına alışkınız. Özellikle ebeveyn banyolarında çift lavabo kullanımını şimdilerde daha çok görebiliyoruz. Bu banyodaki lükse vurgu yapmaya yarayan bir detay. Çiftler için kullanım kolaylığı sağlayan çift lavabo tasarımı elbette bir olmazsa olmaz değil, ancak şık ve estetik tasarımlarıyla tercih edilebilir.

Hem Sıcak Hem Lüks Etki

Ahşap girdiği her ortama sıcaklığını da taşıyor. Bu nedenle de dekorasyonda hemen her yönden tercih edilen bir malzeme olarak ortaya çıkıyor. Her türlü ışıklandırmada şık bir görünüm sağlayan, her türlü malzemeyle uyumlu bir şekilde kullanılabilen, doğal olmasıyla uzun ömürlü bir kullanım sağlayabilen ahşap malzemeler banyo mobilyalarında da çok yakışıyor ve banyolarda farklı şekillerdeki kullanımıyla lüks hissini daha da arttırıyor.

Bastığınız Yere Dikkat!

Son yıllarda farklı desenlerde yer döşemeleri de oldukça öne çıkıyor. Özellikle nostaljik döşemeler mutfak ve banyo gibi alanlarda daha çok tercih ediliyor ve mekana hem estetik hem de şıklı katıyor. Sade duvarlara nazaran daha renkli ve desenli döşemeleri tercih ederek banyonuzu hareketlendirebilir, lüks ve sofistike bir atmosfer elde edebilirsiniz.

Alışılmışın Dışında Dekorasyon

Bugünün banyoları artık standart banyo malzemeleriyle dizayn edilmiyor. Banyolar hem daha geniş hem daha aydınlık mekanlar olarak tasarlanırken, dinlenme alanları oluşturulması da yeni trendlerden biri. Yani banyoda giyinirken, kişisel bakımınızı yaparken kullanabileceğiniz Luxury şık mobilyalar daha keyifli anlar geçirmenize destek oluyor. Güne daha iyi, daha zinde, keyifli başlamanın yolu ise Luxury banyo mobilyalarının sunduğu konfordan geçiyor.




Copyright © 2010-2023 asortie.com, Site içeriğinin her hakkı mahfuzdur ve Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu ve diğer mevzuat uyarınca korunmaktadır. Sitede bulunan resimlerin ve diğer tüm içeriklerin Asortie Mobilya ve Dekorasyon A.Ş'nin yazılı izni olmadan kopyalanması, farklı mecralarda yayınlanması yasaktır.