Yeni Sezon Koltuk Takımları

Koltuk takımı tercihinde önem gösterilmesi gereken şeylerden biri koltuk takımının kullanılacağı alandır. Bilindiği üzere koltuk takımları sadece evlerde kullanılmıyor. Evler için ayrı iş yerleri için ayrı koltuk takımı modelleri mevcut.

Evler İçin Koltuk Takımları

Bu yılın dekorasyon rüzgarında, dikkatleri üzerine çeken nokta renkler. Renklerin açık tonda kullanılması artık koyu ve kasvetli mobilyaların bırakılması 2015 yılında başlamıştı ve 2018 mobilyalarında bu en hat safhaya geldi. Artık, baharı sadece iklimlerle değil evlerimize aldığımız koltuk takımlarıyla da getiriyoruz. Koltuk takımlarımız açık mavi ve pembeler ile cıvıl cıvıl. Ancak bununla birlikte klasik mobilya da duruşundan ödün vermedi.

Klasik mobilyalar son 3 senedir büyükçe bir üstünlükle modern mobilyaları tahtan indirdi, insanlar artık evlerini dekore ederken klasik mobilyalara da rağbet göstermeye başladı.

Capcanlı Renkler İle Muhteşem Koltuk Takımları

Klasik koltuk takımı tasarımlarında canlı renklerin kullanılmaya başlanması, o bilinen klasik ağır mobilya kavramını yok etmedi. Yalnızca biraz daha canlı renkler ile klasik mobilyalar biraz daha göz alıcı hale getirildi.

Klasik mobilyanın ana çizgileri korunurken sadece siyahtan kahverengiden beyaza bir dönüş yaşandı. Modellerde kullanılan ana renklerin değişmesiyle desenler de değişti. Daha küçük ve narin desenler daha fazla rağbet görmeye başladı. Düz renkler ise geçmişe kazınmaya başladı.

Birden Fazla Ana Renk Kullanılıyor

Yeni sezon koltuk takımlarında artık tek bir ana renk kullanılmıyor. Ürünler iki ya da daha fazla ana rengi içeriyor ve kullanılan renklerin oranları da birbirini tamamlıyor.

Yeni sezon koltuk takımı modellerinde iki ana renk arasında bazen ana – ara renk ilişkisi de görebiliriz. Örneğin koyu kahverengi, bej, açık kahverengi renkleri arasında bir denge kurulabiliyor.

Asortie Koltuk Takımları

Asortiye, klasik mobilyanın öncüsü olmaya devam ediyor. Kendi çizgileri ile yarattığı klasik takımlarla Asortie, mobilyalara ihtişam kazandırıyor.

Asortie, yeni sezon koltuk takımları ile kendine hayran bırakmayı başarıyor. Mobilyada özellikle koltuk takımlarında birbirinden farklı ürünleriyle her zevke hitap eden Asortie ürünlerini görmek için Showroom’ları ziyaret edebilirsiniz. 




Copyright © 2010-2023 asortie.com, Site içeriğinin her hakkı mahfuzdur ve Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu ve diğer mevzuat uyarınca korunmaktadır. Sitede bulunan resimlerin ve diğer tüm içeriklerin Asortie Mobilya ve Dekorasyon A.Ş'nin yazılı izni olmadan kopyalanması, farklı mecralarda yayınlanması yasaktır.