Şık ve Sade Genç Odası Fikirleri

Şık ve Sade Genç Odası Fikirleri

Zamanın hızla geçtiğini ve daha dün beşiğinde uyuyan çocuğunuzun artık yeni bir odaya ihtiyaç duyduğunu fark edersiniz. Birbirinden şık ve fonksiyonel özelliğe sahip olan şık genç odası takımları, çocuklarınızın beklentilerini karşılayabilir. Fakat çocuğunuzun özellikle ergenliğe girişiyle birlikte zevklerinde ciddi bir değişim yaşanacağını ve seçiciliğinin daha da artacağını bilmeniz gerekir. Bunu bilerek hareket etmeli ve seçiminizi de ona göre yapmalısınız. Çocuğunuz, zevklerini size söyleyecektir, siz de onun ihtiyaçlarını dikkate almalı ve bu iki unsuru birleştirmelisiniz. Böylece şık genç odası dekorasyonunu yapabilir ve onun beklentilerine cevap verebilirsiniz.

En şık genç yatak odası seçenekleri, farklı eşyalardan oluşan, rengarenk bir dünya oluşturan alternatiflere sahiptir. Çocuğunuzun bulunduğu yaşı ve uzun süre bu yatak odasını kullanacağını asla unutmayın. Günün büyük bir kısmını burada geçirecek, derslerine burada çalışacak, oyunlarını burada oynayacak. Bundan dolayı konforu ön planda tutun ve onun rahat etmesini sağlayın. Şık genç odası dekorasyonu ile ona ferah, aydınlık ve cıvıl cıvıl bir oda hazırlayın. Bunun haricinde ise Country tarzda daha sade bir oda hazırlayabilir ve sadelikle zarafeti bir arada çocuğunuza sunabilirsiniz. Geniş saklama alanları, asimetrik detaylar ve diğer unsurlarla çocuğunuzun adeta farklı bir dünyası olmasını sağlayabilirsiniz.

Şık Genç Odası Dekorasyonu Nasıl Yapılır?

Genç odası modelleri, birbirinden farklı onlarca seçeneği içerir. Fonksiyonel özellikleri, rengarenk olmaları ve diğer unsurlar değerlendirildiğince, çok fazla seçeneğiniz olduğunu göreceksiniz. Bunlar arasından çocuğunuz zevkine uygun farklı kombinler oluşturabilirsiniz. Karyola seçimi yaparken, bazalı olan seçenekleri tercih edebilir ve böylece daha kullanışlı bir yatağın oda içinde yer almasını sağlayabilirsiniz. Baza sayesinde eşyaların bir kısmını burada saklayabilir ve oda içinde ekstra alan elde edebilirsiniz.

Gardırop seçimini yaparken odada kaç çocuk kalacağını dikkate almalısınız. Ayrıca odanın büyüklüğünü hesaba katmayı da asla unutmayın. Aksi takdirde aldığınız gardırop odaya sığmayacak ve bu da size ekstra iş çıkaracaktır. Gardırobun da fonksiyonel olanlarını tercih edebilirsiniz. Ayrıca bu dolabın çocukların boyuna uygun olmasına dikkat etmelisiniz. Şık genç odası takımlarının farklı seçenekleri içinde bu özelliklere sahip ürünleri çok rahat bir şekilde bulabilir ve çocuğunuzun hayal ettiği muhteşem odayı ona hazırlayabilirsiniz.

En şık genç yatak odasının çocuğunuzun zevkine uygun olanın olduğunu unutmayın. Hareketli bir çocuğunuz varsa canlı renklerin ağırlıkta olduğu modellere yönelmelisiniz. Fakat daha sakin bir çocuğunuz varsa, daha sade modellere yönelmelisiniz. Böylece çocuğunuzun iç dünyasını adeta odasına yansıtır ve onun daha mutlu olmasını sağlarsınız.

Şık Genç Odaları Fiyatları

Şık genç odaları ile çocuğunuzun iç dünyasında çiçekler açmasını sağlayabilirsiniz. Böylece onun çok daha mutlu olmasını sağlar ve bu durumu bütün yaşantısına yansıtmasına imkan verirsiniz. Bu etkileri yapan şık genç odası fiyatları ise tercih edeceğiniz ürünlere göre farklılık gösterecektir.

Kız çocuklarınız için pembenin daha ağırlıkta olduğu bir dünya oluştururken, erkekler içinse macera dolu bir oda oluşturabilirsiniz. Hatta şehrin ortasındaki bir odayı, ormandan bir köşe dahi yapabilir, çocuğunuza çok farklı bir dünya sunabilirsiniz. Bütün bunlar için alınması gereken ürünler, şık genç odaları fiyatlarını etkiler. Tercih ettiğiniz şık genç odası takımının yapıldığı malzeme, üzerindeki işçilik, boyutları ve fonksiyonel özellikleri, fiyatları fazlasıyla etkiler.

Sade ve şık gen odasına sahip olmak istiyorsanız, sitemizi ziyaret edebilir ve buradan beğendiğiniz ürünü sipariş edebilirsiniz. Her bütçeye uygun seçeneklerimizle, çocuğunuzun beklentilerini rahat bir şekilde karşılayabilir ve onu mutlu edebilirsiniz.




Copyright © 2010-2023 asortie.com, Site içeriğinin her hakkı mahfuzdur ve Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu ve diğer mevzuat uyarınca korunmaktadır. Sitede bulunan resimlerin ve diğer tüm içeriklerin Asortie Mobilya ve Dekorasyon A.Ş'nin yazılı izni olmadan kopyalanması, farklı mecralarda yayınlanması yasaktır.