Lüks Yan Sehpalar

Lüks Yan Sehpalar

Oturma odası ve salon gibi günün büyük kısmını içerisinde geçirdiğimiz yaşam alanlarında fonksiyonel yapıları ve dekoratif katkılarıyla her evde kendine yer bulan lüks yan sehpalar, klasik tasarım çizgileriyle salonlarda bohem havalar estirmektedir. Klasik yan sehpalar göz alıcı detaylarıyla konukları selamlarken diğer klasik mobilya takımları ile de uyum sağlayarak bir ahenk oluşturacaktır. Şıklıklarıyla yaşam alanlarını aydınlatan altın varaklı yan sehpa modelleri, şıklığının yanı sıra lüks sehpa modelleri olmalarıyla da adeta bütün görkemlerini sergilemekte ve ahşap oyma motifleriyle usta el işçiliğini gün yüzüne çıkarmaktadır.

Modanın Ruhuna Dokunan Şık Yan Sehpa Modelleri

Yan sehpa modelleri sahip oldukları çeşitlilik ile her zevk ve salona göre değişiklik göstermektedir. Yaşam alanınızın sahip olduğu konseptteki ufakta olsa değişiklikler, o alanın klasik ve lüks bir çizgide mi yoksa şıklıktan uzak konukların beğenisini kazanmayan bir yapıda mı olacağını belirleyecektir. Özellikle koltuk sehpası ve köşe sehpası seçimi yaparken görevini koltuğun bir parçasıymış gibi devam ettireceğini düşünerek, bu çizgide seçimler yapılması gerektiği unutulmamalıdır. Ancak ahşap oyma motifli yan sehpalar gibi lüks sehpa takımları ve klasik dizayna sahip sade yan sehpa modelleri arasında kaldıysanız ve mobilya dizaynı konusunda yeterli bilgiye sahip olmadığınıza inanıyorsanız Asortie Mobilya olarak desteğimizle her zaman yanınızdayız.

Sizin için ideal yan sehpa modelini seçerken mobilya modası ile doğrudan ilgili olmanız gerektiği düşünüldüğünde, Asortie Mobilya tarafından sağlanan deneyimli iç mimarlar ile çalışarak hayalinizdeki konsepti şıklığın gölgesinde görkemli yan sehpa modelleri ve elbette görenleri hayran bırakacak oturma odası tasarımlarıyla harmanlayarak elde edebilirsiniz.

Mobilyalarda insanlar gibi karakteristik özelliklere sahiptir bu nedenle elbette görkemiyle bütün evi süsleyen ihtişamlı yan sehpa modellerini herkes istemeyebilir. Altın varaklı sehpalar yapısı gereği yoğun bir tasarım diline hakim olduğu için tek başlarına kullanılmak yerine altın varağın ağırlıklı olarak bulunduğu yaşam alanlarında kullanılmaktadır. Mobilya dizaynı gerçekleştirilirken soft bir hava isteniyorsa altın varaklı tasarımlarla elde edilen barok yan sehpa dizaynlarından sıyrılarak sade lüks yan sehpa modellerine yönelim sağlanabilir. Hafif ve zarif oyma motiflerle salon ve oturma odanıza ufak dokunuşlarda bulunup adeta renk katarak lüks tarzından ödün vermeyen sade ve lüksün ortak paydada buluştuğu bu mobilyalar salonunuz içerisindeki doğal havayı devam ettirecektir.

Yaşam alanınızı değiştirirken, alışılmışın dışında birbirini tamamlayan aynı tasarım diline ait mobilyalar kullanmak dışında farklı tasarım dillerine ait mobilyaların harmanlanarak bir sinerji içerisine sokulması da seçenekler arasındadır. Böylesine bir çözümle altın varaklı barok koltuk takımı ile sade yan sehpa modelleri bir araya getirilerek zıt renklerin uyumu sağlanabilmektedir. Bu özgün dizayn ile konuklarınızın gözünde evinizin değeri hızla artacaktır.

Yan sehpalar ufak yapılarıyla ev mobilyaları dekorasyonunun geniş çerçevesi düşünüldüğünde odayı baştan sona değiştiren radikal eşyalar değildir ancak yine de bulunduğu yaşam alanının rüzgarını değiştirerek, işlevsel oluşuyla ön plana çıkmaktadır. Evinizde davet verdiğiniz bir akşam, konuklarınızın onlara sunulan mini aperatif ve atıştırmalıkları herhangi bir ekstra masaya ihtiyaç duymadan koltuklarının yanı başında bulundurmasına imkan veren yan sehpa modelleri aynı zamanda evinizde geçireceğiniz huzurlu bir Pazar sabahında da dergi ve gazetelerinizi içerisinde muhafaza ederek dağınıklığa izin vermeyecektir.

Yan Sehpa Modellerinin Fiyatlarını Belirleyen Faktörler

Birbirinden ayrı tasarım ve fiyat skalası ile Asortie Mobilya içerisinde bulunan yan sehpaların fiyatlarının değişkenliğin ana nedenini üretim aşamasındaki materyallerin fark ve çeşitliliği oluşturmaktadır. Altın varaklı koltuk sehpaları, sade modellere kıyasla daha uygun fiyatlı olabileceği gibi el işçiliğinin yoğun olduğu modeller sahip oldukları detayların benzersizliği nedeniyle bir miktar daha fiyat skalası yüksek olabilmektedir.




Copyright © 2010-2023 asortie.com, Site içeriğinin her hakkı mahfuzdur ve Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu ve diğer mevzuat uyarınca korunmaktadır. Sitede bulunan resimlerin ve diğer tüm içeriklerin Asortie Mobilya ve Dekorasyon A.Ş'nin yazılı izni olmadan kopyalanması, farklı mecralarda yayınlanması yasaktır.