Klasik Ofislere Klasik Aksesuarlar

Klasik Ofislere Klasik Aksesuarlar

Klasik ofis dekorasyonu ile çalışma hayatımızın vazgeçilmezi olan ofisler daha eğlenceli hale getirilebiliyor. İşlerin koordine edildiği ve yönlendirildiği, ikili iş görüşmelerine ev sahipliği yapan bu alanlarda tasarım ve dekorasyon ile çalışma saatleri arasında verimi arttıracağı gibi çalışanları da motive edecek ve dikkatlerini dağıtmayacak bir tasarıma sahip olmalıdır. Bu durumda dekorasyona başlamadan önce ofisin kurulacağı alanın hacmi ve ölçüleri doğrultusunda doğru ofis mobilyaları seçilmelidir. Günümüz teknolojisi ile klasik ofis mobilyaları istenilen tasarım ve boyutlara sahip olacak şekilde üretilebiliyor. Böylece orantılı mobilyalar ile ferah bir iç mekan oluşturabilirsiniz. Ofiste, mobilya dışında kullanacağınız aksesuarlar, çalışma masası ve çalışma tahtası gibi diğer dekoratif ürünleri de ideal noktalara yerleştirerek ofis dekorasyonu için ilk adımı atmış olursunuz.

Ofis yerleşim düzeni, çalışma sırasında sizi motive eden ve verimliliğinizi artıran en büyük etkendir. Bu yüzden de klasik ofis aksesuarları ile desteklenen ofislerin önemi oldukça büyüktür. Ofis içi çalışanlar kadar gelen misafirleri de etkileyecek olan dekorasyon ve aksesuar kullanımı ile imaj ve prestij destekleniyor. Klasik ofislerde aksesuar kullanımı ile sağlanan modern hava, iş dünyasının ciddiyeti ile uyum içinde dans ediyor. Bu dansın eşliğinde ofis içinde geçirilen vaktinde hem verimi hem de kalitesi gözle görülür bir şekilde artıyor. Verimin artması da daha mutlu iş saatlerini peşine getiriyor. Mutlu iş saatlerinin geçirildiği ortamlarda aile kavramı da gözümüze çarpan bir diğer nokta oluyor. Ev ortamını andıracak havaya da sahip olan klasik ofislerde aksesuar kullanımı ile eğlenceli, huzurlu ve mutlu saatler geçirilebiliyor.

Dekorasyon İçin Başlangıç Noktası

Ofis düzeni ideal bir yerleşim düzenine sahip olmadığında dikkatiniz sürekli dağılacak ve verimliliğinizi düşürecektir. Verimli bir çalışma ofisi için öncelikle sade bir dekorasyon tercih etmeli, klasik mobilyalar ile desteklemelisiniz. Daha sonra ise klasik ofis süsleri ile dekorasyonu tamamlamaya başlamalısınız. Çalışma masanızı ve çalışma tahtasını koyacağınız alanın özel bir şekilde aydınlatma yapılmalıdır. Yeterli ışık alamaz ise gözlerinizi yoracaktır. Ana aydınlatmaya destek olarak klasik ofis dekorasyonu için de kullanılan masa üstü aydınlatmalar tercih edebilirsiniz. Klasik mobilyalarınızın detayını ortaya çıkarmak için de yardımcı olacaktır. Mobilyalarınızın uyumunu ve detaylarını gün yüzüne çıkarmak için duvarlarınızı da özenle doldurmanız gerekmektedir. Duvar dekorasyonları, ofisinizin kimliği niteliğindedir. Ofis duvarları yaptığınız çalışmaları sergileyebileceğiniz bir alan olduğu gibi ofisinizi daha şık ve daha etkileyici gösterecek süslemelerin yer aldığı bir alan olarak da kullanılabilir.  Ofisinizin atmosferini yükseltmek için kullanabileceğiniz tabloların yanı sıra iş hayatınızda başardığınız işleri de duvarlarınıza asabilirsiniz. Duvarlarınızı sergi alanları gibi dolu dolu göstermekten de kaçınmalısınız. Fazla dolu duvarların kasvetli bir hava yaratması muhtemel bir son olur.

Klasik ofisinizde sade bir dekorasyon yaparak ideal ofis yerleşimi oluşturabilirsiniz. Ve çalışma verimini artırabilirsiniz. Duvarları hazırladıktan sonra ise çalışma masası ve misafir sandalyeleri dışında oda içinde başka mobilyaya yer vermeyerek sadeliği ofisinin geneline yayabilirsiniz. Ofisteki sadeliği klasik ofisinizle uyum sağlaması için klasik ofis süsleri ile tamamlayabilirsiniz. Çalışma masası üzerine koyacağınız güncel dergi ve gazeteler ile ofisinizde öğlen aralarında veya boş zaman bulunduğunda biraz sakinleşmek isteyenler için oldukça iyi olacaktır. Bunun yanına da kahve-çay içenler için bardak altığı koymak iyi fikir olacaktır. Çalışma masasının kısa toplantılar için de kullanabileceğini unutmamak gerekir. Bu yüzden de masa üzerine koyulacak olan klasik ofislerde aksesuar seçiminin sınırlı sayıda parçalardan oluşması gerekir. 




Copyright © 2010-2023 asortie.com, Site içeriğinin her hakkı mahfuzdur ve Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu ve diğer mevzuat uyarınca korunmaktadır. Sitede bulunan resimlerin ve diğer tüm içeriklerin Asortie Mobilya ve Dekorasyon A.Ş'nin yazılı izni olmadan kopyalanması, farklı mecralarda yayınlanması yasaktır.