İhtişamlı Oda Kapıları ile Klasik Dekorasyonunuzu Destekleyin

İhtişamlı Oda Kapıları ile Klasik Dekorasyonunuzu Destekleyin

Klasik kapı seçimi yaşam alanlarımız için her zaman önemsenen öncelikler arasında yer almıştır. Klasik kapı modelleri evlerin dekorasyonuyla doğrudan organik bir bağ kurup, bütünlüklü bir görünüme sahip olunmasına imkân veren yegâne unsurlardır. Çünkü kapılar, modelleriyle, tasarım ve desenleriyle, renkleriyle hatta kimi zaman camlarıyla ve elbette kapı kollarıyla bir bütün olarak, evlerimizin dekorasyon stiline doğrudan etki ederler. Bu nedenle de üzerlerinde taşıdıkları tüm ayrıntılarla birlikte, özenli bir yaklaşımı hak etmektedirler. İyi bir klasik dekorasyon içinde kendisine doğru bir değerlendirme sonucu yer bulmuş olan kapılar, elde edilen şıklığın bir kat daha artarak öne çıkmasını sağlarlar. Buda evinizde oluşturmak istediğiniz kimliğin, iddialı çizgilerini herkesin gözleri önüne serer.

Klasik kapı çeşitleri, görünümleriyle sizi şaşırtabilir. Düşündüğünüzden daha görkemli olabilirler. Özellikle son yıllarda ortaya çıkan tasarımlar öylesine şatafatlı, öylesine çekici ki; her bir tasarım tek başına, adeta doğrudan klasik mobilyalarınızla yarışabilecek durumda! En az klasik mobilyalarınız kadar şık ve gösterişliler. Bu yapıları klasik kapı modelleri için her daim özel bir parantez açılmasını zorunlu kılıyor. Klasik kapı modelleri, klasik dekorasyon anlatışlarını desteklemenin bir numaralı tamamlayıcıları haline geliyorlar. Bu da klasik kapıların, her devrin dekorasyon biçimleri arasında gözde bir köşe elde etmelerini, her zaman tercih edilmelerini sağlıyor.

Şık Dünyalara Açılan Lüks Kapı Modelleri

Lüks kapı modelleri ile dekorasyonunuzu desteklemek oldukça kolay! Yalnızca birkaç ayrıntıya dikkat etmeli ve oda kapılarınızın evinizin genel dekorasyon biçimi ile uyumlu olmasına özen göstermelisiniz.

Öncelikle seçeceğiniz klasik kapı modelinin taşıdığı renk, zemin döşemeleri ve duvarlarınızın rengi ile uyumlu olmalı.  Rengi ile evinize uyum sağlayamayan bir kapı modeli, her şeyin en baştan itibaren uyumsuz, estetik olmaktan uzak bir görünüme bürünmesine neden olur. Bu nedenle renk seçimi hayati bir öneme sahip!

Klasik kapı modelleri ölçüleri ile de evinize adapte edilmeli. Yaşam alanınız geniş ise, burada büyük ve heybetli lüks kapı modelleri tercih edebilirsiniz. Aynı zamanda geniş alanlarda, kapılarınızın üzerinde yer alacak, desenlere, oymalara, işlemelere bolca yer açabilirsiniz. Ancak daha küçük mekânlar için yoğun desen ve işlemelerden kaçınmayı tercih etmelisiniz. Çünkü küçük mekânlarda desenli ve işlemeli kapılar, bulundukları mekânın daha da küçük görünmesine neden olabilirler. Bu nedenle seçimlerinizi titizlikle yapmalısınız!

Asortie’nin Klasik Kapı Modelleri!

Asortie’nin klasik kapı modelleri, her zevke, her dekorasyon stiline ve her bütçeye hitap etmektedir. Evlerinde lüks ve ihtişamdan vazgeçemeyenler her zaman Asortie’nin muhteşem seçenekleri arasından bir tanesini tercih etmektedir.

Klasik mobilya tutkunlarının ihtiyaçlarına cevap vermek üzere, kapı statikleri dikkate alınarak üretilen ve özel ölçülerde de üretimi yapılabilen Burgaz Klasik Kapı Modeli iddialı bir görünüme sahip! Asortie’nin tüm kapı modelleri gibi, o da tamamen doğal ahşaptan el işçiliği ile üretildi. Krem lake zeminin üstünde yer alan altın varaklı oyma motifler ile hareketlendirilen Burgaz Klasik Kapı Modeli zarif görünümüyle evinizi süsleyeceği gün için sizlerle tanışmayı bekliyor!

Farklılıkların çekiciliğinden asla vazgeçemeyen ve bunu klasik kapı çeşitleri arasından seçtiği model ile de ortaya koymak isteyenler Badavut Klasik Kapı Modeli tam size göre! Sıra dışı rengi ile göz dolduran Badavut Klasik Kapı Modeli, evinize şık ve zarif bir kimlik kazandırıyor. Ayrıca daha sade bir model arayan ama klasik görünümün asil çizgilerinden kopamayanlar için muhteşem bir seçeneğe dönüşüyor.

Diğer tüm seçenekler için Asortie Mobilya ile iletişime geçin! Arzu ettiğiniz kapı modeli, Asortie Mobilya bünyesinde karşınıza çıkmak üzere sizi bekliyor!

Barok tarz kapı modellerinin özellikleri nelerdir? 




Copyright © 2010-2023 asortie.com, Site içeriğinin her hakkı mahfuzdur ve Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu ve diğer mevzuat uyarınca korunmaktadır. Sitede bulunan resimlerin ve diğer tüm içeriklerin Asortie Mobilya ve Dekorasyon A.Ş'nin yazılı izni olmadan kopyalanması, farklı mecralarda yayınlanması yasaktır.