Klasik Evlere Nomad Stili Dokunuşlar Nasıl Yapılır?

Klasik Evlere Nomad Stili Dokunuşlar Nasıl Yapılır?

Dijital nomad ya da diğer adıyla dijital göçebelik kavramı son yıllarda popülerliğini arttıran kavramlar arasında yer alıyor. Kişilerin farklı şehirlerden ve kültürlerden edindiği deneyimleri, etkileşimleri deko-stile yansıttığı nomad tarzı, modern dekorasyon stilleri arasında bulunuyor. Samimiyetin ve etkileşimin ön planda olduğu modern nomad dekorasyon anlayışı, klasik görünümün yanı sıra bohem ve çarpıcı bir eve sahip olmanın anahtarını kullanıcıya sunuyor.

Renkleri ve desenleri bir arada kullanmayı sevenler için oldukça ideal olan nomad stili, farklı kültürleri evinizde yaşatmanıza olanak tanıyor. Modern tarzda üretilen bir sanat parçasıyla retro aksesuarları nomad ev dekorasyonunda birleştirebilir, renkler ve desenlerle cesurca oynayabilirsiniz. Özgür ruha sahip şık ev dekorasyonları için benimseyeceğiniz nomad tarzıyla eviniz dünyaya açılan bir kapı olacak.

Nomad Ev Stilinde Mobilya, Aksesuar ve Aydınlatma Seçimi

Nomad dekorasyon için mobilya seçiminde doğal tonlara yönelmeniz ve klasik görünüme yaklaşmanız önerilir. Klasik oturma gruplarının yanına yerleştireceğiniz etnik öğelere sahip tekli koltuklar ya da gelenekselliği yansıtan mobilyalar farklı kültürleri sentezlemenizi sağlayacaktır.

Farklı desenleri karıştırmak ve renk kullanımında cesur davranmak nomad stilin olmazsa olmazları arasındadır. Bu nedenle sade mobilyalar için seçeceğiniz ev tekstili ürünlerinde tribal desenli yastıkları ve halıları tercih edebilir, etnik detayları yüksek aksesuarlara yer verebilirsiniz.

Doğal ve vintage görünüme sahip aydınlatmalar da nomad tarzı yansıtmanızda size yardımcı olacaktır. Duvardan sarkıtmalı aydınlatmalar, retro görünümlü hasır ya da ahşap malzemeden tasarlanan abajurlar nomad ev dekorasyonu için idealdir. Modern nomad stiline sahip ev dekorasyonları için kuralların olmadığını benimsemek ve farklı kültürleri eşleştirmekten korkmamak gerekir.

Destekleyici öğelerle tamamlanan nomad tarzı, misafirlerinize yaşanmışlık hissi verecek ve her biri ayrı bir hikaye anlatacaktır. İllüstratif tablolar ve siyah beyaz portreler de nomad stile enerjik bir görüntü kazandırır.




Copyright © 2010-2023 asortie.com, Site içeriğinin her hakkı mahfuzdur ve Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu ve diğer mevzuat uyarınca korunmaktadır. Sitede bulunan resimlerin ve diğer tüm içeriklerin Asortie Mobilya ve Dekorasyon A.Ş'nin yazılı izni olmadan kopyalanması, farklı mecralarda yayınlanması yasaktır.