Klasik Aksesuar Önerileri

Klasik Aksesuar Önerileri

Klasik aksesuar önerileri keşfetmesi en keyifli alanlardan biri! Hatta bazen kendimize hakim olamıyor, gördüğümüz her aksesuara sahip olmayı isteyecek kadar kontrolümüzü kaybediyoruz. Her aksesuar öylesine güzel öylesine etkileyici ki; her birinin evimizin bir köşesini süslemesini hayal ediyoruz. Ama maalesef bu durumun sonu olmayacağı gibi böyle bir şey de mümkün değil!

Klasik aksesuarlar yüzlerce alternatifle ve olanca ihtişamlarıyla karşımızda dursa da, her aksesuar her mekana uymuyor. Elbette bu, bir aksesuarın tek başınayken sahip olduğu güzellikten bir şey eksiltmiyor. Ancak yine de dekorasyon bir bütün olduğundan ve tüm mobilyalar ile bütün aksesuarların belli bir ahenk oluşturması gerektiğinden, tercih alanımız istemesek bile daralıyor.

Dekorasyonunun hakkını vermek için de bir klasik aksesuar gelişigüzel seçilemiyor. Seçildiği takdirde estetik olmaktan uzak ve işlevsiz mekanlar oluşuyor. Böyle bir durumla karşı karşıya kalmamak adına aksesuar seçiminde adımlarımızı dikkatle atmamız gerekiyor.

Dekorasyonda Fark Yaratmanın Yolu Klasik Aksesuarlardan Geçiyor

Dekorasyonda fark yaratmanın en etkili yolunun klasik akesuarlar ile kurulu bir mekan olduğunu herkes biliyor. Bu durum adeta bir klişe olarak nitelendirilebilecek boyutlara ulaştı! Buradaki klişenin farkı her zaman çarpıcı olmasıyla ortay çıkıyor. Aynalar, tablolar, aydınlatma ürünleri, duvar kağıtları ya da vazo gibi dekoratif objeler, herkesin aklına ilk gelenler! Farklı klasik aksesuar önerileri olsa da, pek çoğu bu sayılanlara ağırlık veriyor. Oysa asıl etkili değişiklikler, ufak bir konsantrasyon sonrası keşfedilen aksesuarlar ile yapılıyor. Ve bunu gerçekleştirmek için Asortie Mobilya kapsamlı tavsiyelerde bulunuyor.

Bir An Önce Dinlenmek Gerek!

Bir klasik aksesuar ile alışılmışın dışına çıkmak isteyenlerin tercihleri arasında, dinlenme koltuklarının incisi olarak değerlendirilebilecek bir model var! Camenta Jazephine! Yaşam alanlarında lüks ve görkemi ışıltıyla buluşturmak isteyenleri altın varakları, canlı renklerin görüldüğü kumaşların sardığı tasarımı ile baştan çıkaran bu klasik aksesuar hayranlık uyandırıyor. Camenta Jozephine etkili görünümünün yanında, o denli rahat ve ergonomik ki, gün sonunu iple çekip bir an evvel dinlenmeye başlamak istemenize neden olacak.

Asil Siyah, Görkemli Bordo ile Bir Arada!

Sohbet köşeleri klasik aksesuar önerileri ile hayat bulan ifadelerin de başköşesinde! Gün içinde ağırlanan konuklarlayapılan sıcak sohbetlerin şahidi olan köşe takımları, Asortie’nin Panoroma Sohbet Köşesi ile zirveye ulaşıyor.

Asaletin rengi siyah, görkemin bordoya boyanmasıyla tasarlanmış! İthal kumaşı dokusu ve dokunuşuyla rahatlığınıza rahatlık katarken üst kısmındaki işlemeler görsel bir şölen sunuyor! Panoroma Sohbet Köşesi tasarımıyla evinizin bir köşesinden yayılan saray esintileri ile birden bire etrafınızı sarıyor!

Küçük Dostlarımız Kadar Kıymetli Bir Aksesuar!

Asortie Mobilya evlerin en küçük ve en sevimli sakinlerini de unutmuyor! Comfort Kedi ve Köpek Pufu ile küçük dostlarımız da hak ettikleri konfora sahip olabiliyorlar. Onların en büyük ihtiyaçları bizim ilgi ve bakımımız olsa da, rahatlıklarının artmasını görmek bizim mutluluğumuzu katlayacaktır. Ayrıca kullanışsız bir ev hayvanı köşesi hazırlamaktansa, dekoratif yapısıyla öne çıkan bir klasik aksesuar ile yani Comfort Kedi ve Köpek Pufu ile fark yaratmak her açıdan faydalı olacaktır.

Klasik Aksesuarların Keyfine Kapılmalı!

Safir Klasik Bar Takımı ise evinizin en çarpıcı, en dikkat çeken üyesi olmaya aday! Sade görünümü ve zarif yapısından aldığı görkemle kendini gösteren ve klasik aksesuarlar arasında sağlam bir yer edinen Safir Klasik Bar Takımı vazgeçilmeziniz olacak! Evinizin çehresini değiştireceği gibi konuklarınızın hayranlığını da kazanacak! Evinizde vereceğiniz davetlerin karşılanmasında etkin rol oynayacak bu özel bar takımı, şıklığı, sadeliği, lüksü ve işlevselliği nasıl bir arada kullanabileceğinizin de en büyük kanıtı haline gelecek! Size de klasik aksesuarlar ile oluşturduğunuz muhteşem atmosferin keyfine kapılmak kalacak!

Klasik aksesuarlar nasıl seçilir? Yaşam alanlarınıza klasik aksesuar seçerken, sizler için hazırladığmız aksesuar seçim rehberimizi inceleyin.




Copyright © 2010-2023 asortie.com, Site içeriğinin her hakkı mahfuzdur ve Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu ve diğer mevzuat uyarınca korunmaktadır. Sitede bulunan resimlerin ve diğer tüm içeriklerin Asortie Mobilya ve Dekorasyon A.Ş'nin yazılı izni olmadan kopyalanması, farklı mecralarda yayınlanması yasaktır.