Hayallerinizdeki Ofis Dekorasyonunu Oluşturun

Hayallerinizdeki Ofis Dekorasyonunu Oluşturun

Ofislerde dekorasyon oldukça önemlidir. Göz alıcı bir ofis dekorasyon oluşturmak için renkleri ve motifleri kullanmak, ilgi çekici dekoratif aksesuarları tercih etmek gerekebilir. Lüks bir ofis dizayn etmek için, ofis dekorasyonunuzda sihirli dokunuşlar yapmayı isteyebilirsiniz. Peki doğru bir ofis dekorasyonu nasıl oluşturulur?

Alışılagelmiş, ofis konsept ve tasarımlarından vazgeçmek ya da sıkılan kullanıcılar bir nevi yaşam alanları olan ofislerinin dekorasyonunu renkli bir hale getirebilirken, lüks detayları da tercih ederken, göz alıcı ve şık bir konsept oluşturabilir Peki hayallerinizdeki ofis dekorasyonu için ne yapılmalıdır?

Alışılmışın Dışında Ofis Dekorasyonu

Daha önce görmeye alışık olmadığınız bir dekorasyon oluşturmak istiyorsanız, aykırı fikirlere açık olmalısınız. Ofisinize daha mobilya, aksesuar ürünleri seçmeden önce ofisiniz olacak odanın dekorasyonunu da alışılmışın dışında tasarlayabilirsiniz. Bunun için duvarlarınızın döşemeleri, zeminleriniz, tavan boyalarınız, alçıpan gibi iç dekorasyonu oluşturan etmenleri tercih edebilirsiniz. Tablo, vazo, biblo, heykel gibi dekorasyonunuza direkt etki edecek aksesuarları kullanabilirsiniz. Hareketli ve şık aksesuar modellerini tercih ederek ofisinize renk katabilirsiniz. Rengarenk aksesuarlar, şık motiflerini seçebilirsiniz. Ofislerde kullanılacak, tablolar, aksesuarlar, motifler, figürler, ofis aksesuarlarını kullanabilirsiniz.  Dünya kürelerini tercih edebilirsiniz. Özellikle mıknatıs kullanılarak üretilen, arasında hiçbir bağ olmadan  havada asılı kalabilen dünya küreleri, hareketli toplar, hem şıklığı hem de aydınlatma faaliyeti ile ofis abajurlarını tercih edebilirsiniz.

Hareketli ve şık bir ofis dekorasyonu oluşturmak için, iç mekân bitkilerini kullanabilirsiniz. Birbirinden şık, renkli ve mis gibi kokan iç mekân saksı bitkilerin yaşam alanınızda kullanabilirsiniz. Genellikle ofislerde bakılabilmesi için, kolay bakımı olan, bitkileri tercih edebilirsiniz. Yemyeşil yaprakları gözlerinizi ve ruhunuzu dinlendirirken, bitkilerin çiçeklerindeki renkler ise odanıza hareket katacak. Tamamen doğal bir dekoratif nesne olan iç mekân bitkileri odanıza vereceği etkileyici kokusu ile de sizleri memnun edecek.

Bununla birlikte, ofisinizin aydınlatmasını da belirlemelisiniz. Renkli ya da ışıl ışıl bir ofis dekorasyonu oluşturmak için uygun avize ve aydınlatma ürünlerini tercih etmeniz gerekmektedir. Ofisinizde kullanmak için tercih edeceğiniz ampullerde RGB desteğinin olması ve renk değiştirebilir olması  ortamın ambiyansında fark yaratacaktır.

Klasik Ofis Dekorasyonları

Göz alıcı ve dikkat çekici bir ofis dekorasyonu oluşturmak istiyorsanız, ofisinizde tercih edeceğiniz mobilyalarınızın tasarımlarında değişiklik yapabilirsiniz. Şık ve lüks bir konsept oluşturmak için, klasik ofis mobilyalarını tercih edebilirsiniz. Deri koltuklar, ahşap oyma motifli çalışma masaları ve kitaplıklar. Daha çok ceviz ve kahverengi ve altın sarısı renk tonlarına sahip mobilyalara yer verebilirsiniz. Bu ahşap oyma motifli mobilyaların oyma motifleri altın varaklar ile cilalandığında, lüks algısı daha da artacaktır. Üstelik klasik ofis mobilyaları şık olmasının yanı sıra dayanıklılıkları ile de kullanıcılarına uzun yıllar boyunca kullanma imkanı sunacağı için, tekrar bir ofis mobilyası arayışında bulunmanıza gerek kalmayacak.




Copyright © 2010-2023 asortie.com, Site içeriğinin her hakkı mahfuzdur ve Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu ve diğer mevzuat uyarınca korunmaktadır. Sitede bulunan resimlerin ve diğer tüm içeriklerin Asortie Mobilya ve Dekorasyon A.Ş'nin yazılı izni olmadan kopyalanması, farklı mecralarda yayınlanması yasaktır.