Boğa Burcu Yöneticilerin Makam Odası Dekorasyonu

Boğa Burcu Yöneticilerin Makam Odası Dekorasyonu

Boğa burcuna göre ofis mobilya seçimi, onlara gördükleri anda “işte budur!” dedirtiyorsa gerçekleşiyor. Aksi takdirde boğalar, farklı modellerin arayışına devam ediyorlar. Boğa burcu yönetici odaları genellikle iddialı tasarımların sardığı çarpıcı mekanlar oluyor. Bu durum her ne kadar iş dünyası için gerekli olsa da, aynı zamanda boğaların güçlü yapılarını ortaya koymak istemelerinden de kaynaklanıyor. Toprak grubunun talihli olmaları, her zaman isteklerinin peşinden gitmeleri ve verdikleri kararların kesinlikleriyle bilinen mensupları olan boğalar, keskin özelliklerini dekorasyon tercihlerinde de ortaya koyuyorlar. Ne şanslılar ki boğalar, burçlara göre mobilya seçimi kıyaslanarak mercek altına alındığında ne istediklerini bilmeleriyle öne çıkıyorlar. Bu nedenle seçimlerini çok daha kolay belirleyip, hayallerindeki dekorasyon uygulamalarını hızlıca hayata geçiriyorlar. Ayrıca bu noktada gösterdikleri hızın kaynağı da pratik bir zekaya sahip olmaları! Boğalar, burçlarının kendilerine sağladıkları tüm avantajları sonuna kadar kullanıyorlar. Bu da onların en doğal hakları! Boğa burcuna göre ofis mobilya seçimi için gereken üç unsur geriye kalan her şeyden daha kıymetli! Konfor, gösteriş ve kalite!

”Ben Buradayım” Diyen Görkemli Ofis Mobilyaları

Boğa burçları kendi rahatlarına çok düşkündürler. Yakın çevrelerini her zaman düşünseler de önceliği kendilerine verirler. Bu nedenle uzun saatlerini geçirecekleri ofisleri için ergonomik tasarımlarla öne çıkan ofis mobilyaları seçerler. Yaptıkları seçimlerin ardından sahip oldukları mobilyalara uzun süre sahip olmak isterler. Bu hem kolay vazgeçememeleriyle hem de kolay yıpranan veya bakım gerektiren mobilyalarla vakitlerini harcamamak istemelerinden ileri geliyor. Hele ki iş dünyasının dinamikleri göz önüne alınırsa, zaman yönetiminin değeri daha bir anlaşılır hale geliyor. Aynı zamanda boğa burcu yönetici odaları, yöneticilerinin otoriter ve dikkat çekmeyi seven yapılarına uygun biçimde keskin hatlara sahip gösterişli mobilyalarla döşeniyor. Çünkü boğaların ofisleri, kendileri gibi adeta ben buradayım diye haykıran görkemli mobilyalar ile dizayn edilmeli!

Klasik Tarzın Asil Etkisi!

Bir yöneticinin ofisi, hem çalışanlarına hem de şirket dışından olan ancak iş ortaklığı bulunan çalışma arkadaşlarına birtakım mesajlar vermek üzere dekore edilmelidir. Burçlara göre mobilya seçimi değişkenlik gösterse de söz konusu bu mesaja ilişkin kaygı her bir burç için ortak sayılan bir meseledir. Ancak boğa burcu yönetici odaları için durum bir kat daha kritik hale gelir. Boğalar, iş dünyası gibi pek çok açıdan değişkenleri belli ve kalıpları oturmuş alanların gereklerine uygun hareket etmek üzere, etkileyici ve klasik tasarımlara yönelirler. Farklı bakış açıları getirebileceklerini ortaya koymak adına da, bu klasik tasarımları tamamlayabilecekleri modern eklemeler yapabilirler. Ancak boğa burcuna göre ofis mobilya seçimi demek öncelikle klasik tarzın asil etkisini doğrudan odalarına taşıyacak tasarımlar demek!

Baron Klasik Ofis Takımı!

Boğa burcu yönetici odaları için dile getirilebilecek en iyi örneklerden biri, Asortie Mobilya’nın farklı çizgileriyle dikkat çeken zengin tasarımı Baron Klasik Ofis Takımı! Bu lüks makam odası, adım attığınız ilk anda tüm görkemiyle sizi etkilemeyi başarıyor. Duvardan duvara tasarlanan dolapları, dolapların içinde göz dolduran kütüphane, televizyon ünitesi, vitrin ve gümüşlükler ile daha da çarpıcı hale geliyor. Ayrıca makam odanıza karakteristik ve güçlü bir görünüm kazandırması için düşünülerek, bu takıma eklenen antik şömine modeli de görenleri hayran bırakıyor. Ayrıca mobilyaların rengiyle bire bir uyumlu jaluzi perdeler de, makam odanıza girecek ışığı ayarlamanız için işlevsel bir seçeneğe dönüşüyorlar. Baron Klasik Ofis Takımı seçimiyle boğalar, burçlara göre mobilya seçimi üzerine yapılan yarışta, açık ara farkla ipi göğüslüyorlar.

Ofis mobilyaları seçerken unutulmaması ve dikkat edilmesi gereken önemli detayları paylaştığımız blog makalemizi incelemek ve keşfetmek için lütfen tıklayın.




Copyright © 2010-2023 asortie.com, Site içeriğinin her hakkı mahfuzdur ve Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu ve diğer mevzuat uyarınca korunmaktadır. Sitede bulunan resimlerin ve diğer tüm içeriklerin Asortie Mobilya ve Dekorasyon A.Ş'nin yazılı izni olmadan kopyalanması, farklı mecralarda yayınlanması yasaktır.