Yepyeni Bir Klasik “Algedra”

Algedra klasik yatak odası takımı oyma model tasarımlara hayran müşterilerimiz için özel olarak tasarlandı. Krem- fildişi tonlarının hakim olduğu üründe zengin oyma motifleri yer alıyor. Yatak başlığında volümlü 3 bölmeli tasarım göz dolduruyor. Algedra yatak odası takımında pastel yatak örtüleri kullanarak muhteşem bir bütünlük oluşturabiliriniz. Ürünün içerisinde karyola, iki adet komodin, tuvalet masası, makyaj taburesi ve dolap bulunuyor. Oldukça geniş olan dolap eşyalarınızı ferah şekilde yerleştirmenizi sağlayacak.

Alanınız küçük ise, dolap ve diğer tüm ürünlerde alana özel ölçü çözümlerimiz bulunmaktadır. Bu yepyeni klasik ile evinizde şıklığı gözler önüne serin. Ürünümüzün çekmece ve dolaplara çarplara karşı frenleme sistemleri bulunur. Altın varaklar ve krem renginin muhteşem uyumu evinize daha geniş bir görünüm katacak. Açık renkler ile kombinlenen pastel tonları, her zaman daha vurgulayıcı ve bir o kadar da ferah görünümler elde etmenize yardımcı olur. Algedra klasik yatak odası modelimizi incelemek ve bilgi almak için tıklayınız.

Asortie Mobilya, sizler için en iyisini üretmeyi sürdürüyor. Doğallık ile birlikte ihtişamı birleştiren bu yeni klasiği siz değerli müşterilerimize sunmaktan memnuniyet duyuyoruz. Ürünlerimiz hakkında sorularınız mevcutsa www.asortie.com üzerinden iletişim sayfamızı ziyaret edebilirsiniz. 




Copyright © 2010-2023 asortie.com, Site içeriğinin her hakkı mahfuzdur ve Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu ve diğer mevzuat uyarınca korunmaktadır. Sitede bulunan resimlerin ve diğer tüm içeriklerin Asortie Mobilya ve Dekorasyon A.Ş'nin yazılı izni olmadan kopyalanması, farklı mecralarda yayınlanması yasaktır.