Yeni Bianca Klasiği

Yemek odası takımlarında kaliteye ve zengin bir görsele önem verenler için özel üretim olan Yeni Bianca klasik yemek odası takımı tüm görkemiyle evinizde!

Yeni model yemek odası takımımız, diğer tüm ürünlerimiz gibi birinci sınıf kaliteye sahiptir. Özel tasarım olması ve gösterişli tasarımı ile odanızda saray havası oluşmasına yardımcı olacaktır. Ayrıca yemek yemenin keyfini iki kat arttıran model konforu ile de sizi rahat ettirecektir. Yeni Bianca klasik yemek odası takımında zarif oyma motifler yer almaktadır.

Evini saraylar gibi görmek isteyenlerin seçimi olan model içerisinde masa, vitrin, konsol, ayna ve sandalyeler bulunur. Sandalyelerin iki adedi kollu altı tanesi ise kolsuz olarak tasarlanmış ve bu sayede bir uyum yakalanmıştır. Model el işçiliği sonucu üretilmesi ile kaliteli bir görünüm sunar. Usta ellerin tasarımı ile ortaya çıkan yemek odası takımı garanti kapsamı içerisinde satışa sunulur. Pastel renk zemin üzerine altın varak işlemeler ile renklendiren model, kullanıcıların tercihine uygun olarak farklı renklerde tasarlanabilmektedir. Yaşam alanınızda yepyeni bir soluk yaratmak ve pastel tonlarının ağırlığı ile ihtişamı elde etmek için yeni Bianca klasik yemek odası modelini inceleyebilirsiniz. Dilerseniz renkler ve ölçüler üzerinde değişiklik yapabilir ve Bianca modelinden esinlenerek kendi tarzınızı oluşturabilirsiniz.

Kalitesi ve görseli ile odanıza renk katması ve kullanışlı olması ile ön plana çıkan Bianca klasik yemek odası takımı size uygun ödeme kolaylıkları ile sunulmaktadır. Model garanti kapsamı içerisinde yer almaktadır. El işçiliğinin tüm ayrıntılarını üzerinde bulunduran model zengin görseli ile evinizi saraya çevirmektedir. Evinizde tam da istediğiniz dekorasyonu ele etmek ve mutlulukla zaman geçirmek için klasik yemek odası takımlarını inceleyebilirsiniz. 




Copyright © 2010-2023 asortie.com, Site içeriğinin her hakkı mahfuzdur ve Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu ve diğer mevzuat uyarınca korunmaktadır. Sitede bulunan resimlerin ve diğer tüm içeriklerin Asortie Mobilya ve Dekorasyon A.Ş'nin yazılı izni olmadan kopyalanması, farklı mecralarda yayınlanması yasaktır.