Mesleğinize Uygun Köşe Takımı Modelleri

Mesleğinize Uygun Köşe Takımı Modelleri

Her birey yaşadığı alanı benimsemek, kendisini rahat hissetmek ve aynı zamanda yaşadığı ortamın şık olmasını ister. Bunu istemek herkesin hakkıdır. Köşe takımı modelleri de bu sınıfın içerisinde yer alır. Çünkü köşe takımı bir evin veya ortamın havasını değiştirebilecek güçtedir. Alanın büyük kısmını kaplar ve alana geçiş yapıldığı andan itibaren göze çarpan ilk unsurdur. Haliyle bizim de şık gözükmesini istememizde bir sakınca yoktur. Peki hayallerinizdeki lüks köşe takımları arasından tercih yapmak isteseydiniz bunu neye göre değerlendirmek isterdiniz? Tabiki kariyerin ve mesleğin bunda büyük etkisi vardır. Elbette bir ofis memuru ile bir sanatçının hayalindeki köşe takımı farklı olacaktır.

En şık ve aynı zamanda bize hitap eden köşe takımı için nelere dikkat etmemiz gerekir?

Peki ya aynı zamanda hem çok şık hem de hayalimizdeki köşe takımını bulmak mümkün müdür? Elbette mümkün. Köşe takımları arasında pek çok seçenek mevcut. Seçeneğin artmasıyla beraber seçeneklerimizde çoğaldığı için istediğimiz dekorasyonu bulmak daha kolay bir hâle geliyor. Örneğin bir türkü bar hayal edin. Türkü barın içerisindeki her dekorasyon bilinçli olarak yerleştirilmiş. Bu sayede türkü bar olduğunu bilmesenizde etrafınızda gördüğünüz motiflerden detaylardan orasının bir türkü bar olduğunu anlayabilirsiniz. Peki ya türkü bara uygun en iyi köşe takımının nasıl olması gerektiğini düşündünüz mü? tabiki de ahşap. Ahşap köşe takımları o ortama o kadar iyi uyum sağlayacaktır ki birinin size orasının türkü bar olmasını söylemesine gerek kalmayacak. İşte sizde böyle detaylar ile evinizi veya iş ortamlarınızı düzenleyebilirsiniz.

Bir evin içerisindeki en dikkat çekici unsur köşe takımlarıdır. Köşe takımlarının dekorasyonu evin havasını ve görünüşünü tamamıyla baştan yaratabilir. Lüks köşe takımları ile evinizi baştan aşağıya düzenlemek sizin ellerinizde. Kötüye kullanılan köşe takımları evinizin görünüşünü dibe çekebildiği gibi iyi bir kullanım evinizi saraya çevirebilir. Çünkü evinizin göze batan köşe kısmını sedir ve köşe takımları ile genişletebilir kendinize uygun havayı vererek hem modern hem de mesleğinize uygun görünümünü verebilirsiniz.

Renklerin sedir ve köşe takımına etkisi

Renkler her zaman olduğu gibi hayatımızın herhangi bir dekorasyonunda önemli  rol oynar. Örneğin bir hastahane de beyaz renklerin ağırlıklı olması hastaların psikolojisini etkilemesinde büyük rol oynuyorsa evimizdeki, iş alanlarımızdaki mobilya dekorasyonunda da renklerin önemi büyüktür. Doğru renk kullanımı istediğimiz özelliği öne çıkartmamızda yarayan önemli unsurlardan bir tanesidir. Bu sebeple köşe takımlarımızı mesleğimize uygun seçerken renklerin etkisini göz önünde bulundurmalıyız.

Modern dekorasyonda sedir modası

Günümüzde kafelerde, evlerimizin köşesinde, balkonlarımızın köşesinde *şık sedir modelleri* önemli bir unsur haline geldi. Hem şık hem de oldukça farklı bir ambiyans sunan *şık sedirler* günümüzün en çok tercih edilen seçimlerden biri haline geldi. Her ortama uyum sağlayan her köşeye uydurabileceğimiz bu takımlar ile şık ve modern bir görünüm elde etmek mümkün. Özellikle kafelerde ve türkü barlarda oldukça yoğun tercih edilen sedirler ortama öyle bir hava katabiliyor ki tercih etmemek mümkün olmuyor. Sedirlerin üzerine konulan minderlerin dekorasyonu, renkleri ve motifleri ile bulunduğunuz ortama göre şekil alabilmesi tercih edilmesindeki en  büyük sebeplerden bir tanesi oluyor. Sadece kafelerde değil evimizin köşesinde hatta yaz aylarında sıcak ortamdan kendimizi attığımız balkonlarda da oldukça tercih ediliyor. Klasik görünümlerin dışında olması klasik tasarımlardan baymış bireyler için oldukça açık bir tercih haline geliyor.




Copyright © 2010-2023 asortie.com, Site içeriğinin her hakkı mahfuzdur ve Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu ve diğer mevzuat uyarınca korunmaktadır. Sitede bulunan resimlerin ve diğer tüm içeriklerin Asortie Mobilya ve Dekorasyon A.Ş'nin yazılı izni olmadan kopyalanması, farklı mecralarda yayınlanması yasaktır.