Lüks Banyolarda Altın Çerçeveli Aynalar

Lüks Banyolarda Altın Çerçeveli Aynalar

Altın çerçeveli aynaların büyüsünü keşfedin. Lüks banyo dekorasyonu yapmak, günümüzün koşullarında lüks bir ihtiyaçtan çok gerekliliğe dönüşmüş durumda. Bu yüzden lüks banyo mobilyaları da sürekli yeni tasarımlarla güncel zevklere hitap etmek üzere yenileniyor. Bu gerekliliğe cevap vermek üzere banyo mobilyaları her sezon yeni bir özellik kazanarak evlerimizdeki yolculuklarına devam ediyorlar. Yeni kurulan evler, eski evlerde yenilenen banyolar derken banyo mobilyaları başta olmak üzere, banyoya dair her şey ile fazlasıyla haşır neşir oluyoruz.

Mobilyalar, evlerin her bölümünde olduğu gibi banyolarda da demirbaş olarak nitelendirilecek ürünler. Banyo mobilyaları olmazsa, banyo, banyo olmaktan çıkar. Bununla birlikte bir banyonun, her yönüyle dört dörtlük bir banyo olması için yalnızca mobilyalar yeterli olmaz. Mobilyalarla beraber banyo tekstil ürünleri ve banyo aksesuarlarına ihtiyacımız var. Banyo aksesuarlarının başında da aynalar geliyor. Banyolarda en çok kullanılan ayna modellerine baktığımızda ise karşımıza altın çerçeveli aynalar çıkıyor.

Altın çerçeveli aynalar şık görünümleri, gösterişli çizgileri, dekoratif duruşları ile lüks banyoların ışıltı noktalarına dönüşüyor. Altın tonlarının sardığı her mekanda olduğu gibi bu aynaların asıldığı banyolar gösterişli bir atmosfere kavuşuyor.

Banyolarda Şıklığı Yansıtan Altın Çerçeveli Aynalar

Banyolar belki en uzun saatlerini harcadığımız mekanlar değil. Buna karşın, sabah uynaır uyanmaz ilk adım attığımız yer banyo oluyor. Gözümüzü yeni açtığımız bu anlarda, yüzümüzü yıkamak ya da güne zinde başlamak adına duş almak için girdiğimiz banyomuzun estetik görünmesi gerekiyor. Güne ilişkin ilk motivasyonumuzu kazandığımız nokta banyomuz! Bu nedenle güne başlar başlamaz lüks banyo mobilyaları ile kurulmuş, altın çerçeveli aynalar ile ferahlık ve şıklık kazanmış bir banyoya sahip olmayı kim reddedebilir?

Altın çerçeveli aynalar çoğu zaman klasik dekorasyon uygulamalarını akla getiriyor. Varakların, oymaların eşsiz güzellikteki estetik katkılarını hatırlatıyor. Altın tonları açık renklerle ya da koyu renklerle rahatlıkla uyum sağladığından, her renk banyoda altın çerçeveli aynalar kullanmak mümkün!

Klasik tarzın seçkin ve çekici tasarım anlayışıyla özel bir banyo kurmak istiyorsanız, örneğin bej ve krem tonlarının hakim olduğu bir banyoya işlemeli altın çerçeveye sahip bir ayna yerleştirebilirsiniz. Bu banyonuzun enerjisini yükseltecektir. Böylesi bir ayna da, aynı enerjiyi doğrudan size yansıtabilecektir. İşlemeli ve altın çerçeveli bir ayna tercihi demek ekseriyetle oval kesimlere sahip ayna modelleri demek! Tam yuvarlak tasarımlar ya da oval formlar özellikle köşeli banyo mobilyaları arasında hoş bir farklılık yaratabilirler. Bu noktada banyolarında barok stili benimsemiş olanlar, banyolarının dekoratif görünümü sayesinde bir adım öne geçmiş olacaklar. Son yıllarda evlerinde saray konforunun cezbeden çizgilerini görmek isteyenlerin sayısının arttığı hatırlanırsa, işlemeli, varaklı bir altın çerçeve aynanıza ve doğal olarak banyonuza ihtişam kazandıracaktır!

Köşeli ve İnce Çerçeveli Aynalar

Lüks banyo dekorasyonu yapmak üzere daha modern bir tarz oluşturmak veya hem klasik tarza uygun olup bir taraftan da modern stille çelişmeyen bir hava yakalamak istiyorsanız, köşeli altın çerçeveli aynalar arasından seçim yapmalısınız. Köşeli tasarımlarda ince çerçeveler kullanıldığında banyonuzun zarafetini yükseltiyorsunuz. Ayrıca sade ve ince altın çerçeveler minimal dekorasyon için de fonksiyonel alternatifler! Küçük banyolarda ince altın çerçeveli büyük aynalar kullanırsanız, banyonuzu olduğundan daha büyük gösterme avantajına da sahip olursunuz. Tüm bunlarla birlikte heybetli ve geniş bir kalın altın çerçeve, banyonuzun lüks görünümünü daha da zenginleştirecektir.  Ayrıca lüks banyo mobilyaları ile birlikte kullanacağınız altın çerçeveli aynalar köşeli bir tasarıma sahipse, sadece düz bir çerçeve ile üretilmez. Dilerseniz yine işlemeli bir model tercih edebilirsiniz.




Copyright © 2010-2023 asortie.com, Site içeriğinin her hakkı mahfuzdur ve Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu ve diğer mevzuat uyarınca korunmaktadır. Sitede bulunan resimlerin ve diğer tüm içeriklerin Asortie Mobilya ve Dekorasyon A.Ş'nin yazılı izni olmadan kopyalanması, farklı mecralarda yayınlanması yasaktır.