Detaylı İşçiliğin Klasik Ruhu; Lucca Klasik Yemek Odası

Evinize zamansız güzellik katabileceğiniz klasik mobilyalar, dekorasyonun her alanında kendisini gösteren ihtişamlı çizgileriyle dikkat çeker. Klasik yemek odası takımları da, misafirlerinizi en şık şekilde ağırlayabileceğiniz, klasik ev dekorasyonunun olmazsa olmaz parçalarından biridir.

Klasik yemek odası takımlarından biri olan Lucca, zerafeti seven evlere yakışacak çizgilere sahiptir.  Gösterişli perdeler, saray tarzına sahip halılar ve ışıltılı avizelerle uyum içinde kullanabileceğiniz klasik yemek odası takımı sayesinde, yemek saatlerinden daha fazla keyif alacak ve yemek masasında geçirdiğiniz zaman hiç bitmesin isteyeceksiniz.

Aydınlık Tonların Zerafetini Hissedebileceğiniz Bir Model; Lucca Klasik Yemek Odası
 

Zarifliğiyle baş döndüren Lucca klasik yemek odası takımı, kibar çizgileri, yumuşak hatları ile yemek odanızın gözdesi olacak tasarımlardan biri. Sedef rengi ve altın renginin uyumunu yakalayan Lucca yemek odası, aydınlık tonları sevenlerin beğenisini kazanacak bir model. Özellikle pastel tonlarıyla evini dekore etmek isteyenlerin tercih edebileceği klasik takımlardan biri olan Lucca, oturma alanına ferahlık ve asalet katacak.

Lucca klasik yemek odası takımı, ışıltılı yüzeyi ve detaylı işçiliği sayesinde odanın en dikkat çeken parçası olacak. Mor ve siyah gibi koyu tonlarla kullanabileceğiniz yemek odası mobilyası, gösterişli aksesuarlarla bütünlüğü yakalayacak. Klasik takımlardan vazgeçmeyenlerin istediği her detayı bulabileceği bu eşsiz model sadece tasarımıyla değil, konforuyla da konuklarınızı rahat ettirecek. Dayanıklı işçiliği ve birinci sınıf kalitedeki malzemeleriyle senelerce güzelliğini koruyacak olan Lucca, yıllar sonra bile trendini kaybetmeyecek çizgilere sahip.

Klasik yemek odası takımlarının vazgeçilmezi olan altın ve gümüş renklerini bir arada bulabileceğiniz bu model, odaya ağırlığını koyacak ve klasik tarzda döşenen evinize ihtişam katacak.




Copyright © 2010-2023 asortie.com, Site içeriğinin her hakkı mahfuzdur ve Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu ve diğer mevzuat uyarınca korunmaktadır. Sitede bulunan resimlerin ve diğer tüm içeriklerin Asortie Mobilya ve Dekorasyon A.Ş'nin yazılı izni olmadan kopyalanması, farklı mecralarda yayınlanması yasaktır.