Avangarde Koltuk Takımları ile Sadelik ve Şıklığı Bir Arada Yaşayın

2022 Avangarde Koltuk Takımları ile Yenilikten Uzak Kalmayın!

Alışılagelmiş zevklerin dışına çıkarak farklı stilleri benimseyenlerin beğenisini her geçen gün kazanan avangarde koltuk takımları, klasik deneyimlerin birleşimiyle farklılığı temsil eder. Farklılıklar sayesinde oluşan kontrast renkleri kullanmaktan kaçınmayacağınız modeller sayesinde yenilikten uzak kalmadan özgün tarzınızı cesurca yansıtabilirsiniz.

Karakteristik ve heyecan verici tasarımlara sahip olmak için tercih edilen koltuklar, genelde keskin çizgilere ve ahşap materyalden oluşmaktadır. Bu şekilde özgürce yapılar oluşturabilir ve renk karmaşası yaratmaktan çok güçlü bir kontrast yaratmaya odaklanılabilir. Yaşam alanlarında güçlü bir imaj yaratmak için baskın renkler kullanılabilir.

Evlerde yer vermekten büyük keyif duyulacak avangard dekorasyonlarda öncü modeller evlerin en ilgi gösterilen alanı olan salonlara büyük bir konfor ve şıklık getirmektedir.

Girne Avangard Koltuk Takımı

https://www.asortie.com/klasik-koltuk-takimi/57/Girne-Avangard-Koltuk-Takimi

Klasik mobilya tutkunları için özel olarak tasarlanmanın yanı sıra sade ve şıklığı tercihe edenler için de tasarlanan Girne avangard koltuk takımı, ergonomik yapısı ile de kullanıcıya konforlu bir oturum sağlayan lüks salon takımı modeli için birinci sınıf kumaş ve ortopedik döşeme malzemeler ile oluşturulmuştur. Mürdüm eriği rengi sayesinde de yaşam alanlarına oldukça farklı hava katarak akıllarda olumlu izler bırakmaktadır. Kaliteli avangard koltuk takımları sayesinde bütün konforun ve zevklerin birleştiği bu model ile gözler önüne serilebilir. Hem modern tarzı hemde klasik mobilya tarzı sevenlere hitap eden girne model ile yaşam alanına farklı bir güzellik katabilirsiniz.

Nikola Avangard Koltuk Takımı

https://www.asortie.com/klasik-koltuk-takimi/303/Nikola-Avangard-Koltuk-Takimi

Zarif klasik çizgiler taşıyan koltuk takımı modeli doğal ahşaptan el işçiliği ile üretilerek gözde mobilyalar arasında tutulmaktadır. Diğer koltuk takımlarına göre daha küçük bir yapıya sahip Nikola salon takımı modeli, minyatür yapısı ve rengi sayesinde beyaz renginin ruhunu yansıttığı düşüncesinde olanların gönlünü fethedecektir. Modern klasik koltuk takımları arasında avangard yapısıyla kişilerin ortak zevklerini bir araya getirecekleri bir oturma grubudur.

Beyaz Renk Avangarde Koltuk Takımlarıyla Hem Gösterişli Hem Zarif Olun

Tercih edilecek mobilyaların rengini belirlemek oldukça zordur. Evinizin ve sizin ruhunuzu en uygun yansıtacak rengi ayarlamak güç gibi gözükse de ruhunuzu yansıtacak bir renk muhakkak vardır. Sade ve şık modellerin en çok beyaz üzerine işlemeleriyle gündeme son zamanlarda daha çok gelen Avangard modeller tam bu durumda yardımcı olur.

Avangard modeller arasında ise, sade olması nedeniyle en çok tercih edilen ve şık görünüm kazandıran renk beyazdır. Beyazın kendisinden kaynaklı büyüleyici tonu sayesinde mobilyalara hem gösteriş hem de zarafet bir arada olacaktır. Şıklık için kullanılan zarif ve sade işleme detayları ile renklendirmeler beyaza hareketlilik katarken bir yandan da kişinin ruhunu yansıtır.

Baskın ortamlardan ferah yaşam alanına çıkmanın keyfini yaşatan beyaz avangard koltuk modeller her zaman daha çok tercih edilmektedir.

Avangard Koltuk Takımlarıyla Modernliği Ofisinize Taşıyın!

Fransız tasarımın ve Osmanlı motiflerinin harmanlanarak sade bir şıklıkla ofislere güç ve prestij katacak avangard klasik ofis mobilya takımları incelemeye değerdir. Son zamanlarda daha çok klasik mobilyalara karşı artan eğilim ile kullanıcıların sıradanlaşmış keskin hatları olan köşeli mobilyalar yerine göze daha hoş gelen detayları olan mobilyalar tercih etmesinden kaynaklanmaktadır.

Gösterişli klasik olan avangard ofis ve büro takımlarından oluşan post modern tasarımlar ofislerde dekorasyon rüzgarları estirecektir. Kaliteli ve estetik kumaşları sayesinde de ofislerin en ihtişamlı odalarını oluşturup misafirlerin en iyi şekilde ağırlanmasını sağlayacaktır.




Copyright © 2010-2023 asortie.com, Site içeriğinin her hakkı mahfuzdur ve Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu ve diğer mevzuat uyarınca korunmaktadır. Sitede bulunan resimlerin ve diğer tüm içeriklerin Asortie Mobilya ve Dekorasyon A.Ş'nin yazılı izni olmadan kopyalanması, farklı mecralarda yayınlanması yasaktır.