Geleneksel Asortie Mobilya Sokak Dostları Seferberliği 2022

Asortie Mobilya olarak 10. Yılımızda ürettiğimiz binlerce ürün ve teslim ettiğimiz yüzlerce dekorasyon projesi kadar çevremiz ve dünyamız içinde daha fazla nasıl yararlı olabiliriz düşüncesinden yola çıkarak 2015 yılında başlattığımız sokak hayvanları yardım seferberliğinde 4500’den fazla kedi köpek evi ve yaklaşık 15 ton mama yardımı gerçekleştirmiştik.

 

2021 yılında da yine geleneği bozmadan yurt genelinde birçok belediye ve yardım dernekleri ile iş birliği içinde kedi köpek evi kuş evleri ve mama dağıtımında bulunduk. Özellikle kış aylarında, ülkemizin birçok yerinde dışarıda kalan dostlarımız için eliminden geldiğinde onlara yardım etmek için birçok aktivite gerçekleştirdik.

 

Bu sene de Ataşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler müdürlüğünün, düşük gelirli ailelerin çocukları için hazırladıkları sosyalleşme projesinde de yer almaktan ve aynı dünyayı paylaştığımız küçük sokak canlarımıza destek olmaktan dolayı mutluluk duymaktayız.

 

Yaptığı sosyal sorumluluk projeleri ile dikkat çeken Ataşehir Belediyesi ile bu projede ortak hareket etmenin ise özel bir gururu var bizim için. Sosyal Hizmetlerden Bilge Hanımdan aldığımız talep doğrultusunda hemen işe koyulduk  ve  küçük kardeşlerimizin hep birlikte çevrelerine yarar sağlayabilecekleri bu anlamlı projede yer almak için 50 adet kedi evini temin ederek kendileri ile paylaştık. Sokakta yaşayan hayvanlar için yaptıkları özenli çalışmalarından ve bize bu anlamlı projede yer verdiğinden dolayı Ataşehir Belediyesi’ne çok teşekkür ederiz. Bu tarz projelerde herhangi bir ayrım veya koşul gözetmeksizin Türkiye’deki tüm belediyelerimizin yanında olmaya çalışacağız.

 

Geleneğimizi bozmadan öncelikle kedi evleri ile başladığımız bu sürece kış ayları bastırmadan köpek ve kuş evleri de ekleyerek devam edeceğiz. Yine çevre duyarlılığı konusunda birçok kurumsal ve özgün sosyal sorumluluk projesi kapsamında yakında çevre temizliği ve sokak hayvanlarına mama dağıtımında gerçekleştireceğiz.

 

Çevre Dostu Asortie olarak el ele daha dünyamızı daha yaşanılabilir kılmayı hedeflemekten dolayı gurur duyuyoruz. Benzer sosyal sorumluluk projelerinde bizlere de yer vermek isteyen gönül dostlarımız info@asortie.com adresinden bizimle irtibata geçebilirler.

 

ASORTİE MOBİLYA AŞ




Copyright © 2010-2023 asortie.com, Site içeriğinin her hakkı mahfuzdur ve Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu ve diğer mevzuat uyarınca korunmaktadır. Sitede bulunan resimlerin ve diğer tüm içeriklerin Asortie Mobilya ve Dekorasyon A.Ş'nin yazılı izni olmadan kopyalanması, farklı mecralarda yayınlanması yasaktır.