Asortie Mobilya 10. Yılını Kutluyor!

                 

Bir ömüre zor sığacak pek sayıda eseri dünyaya armağan eden Mimar Sinan, önündeki kâğıda ilk çizgiyi çizmeden önce, bir şehrin geleceğini değiştirecek olmanın heyecanını yaşıyordu. Gelecek nesillerin nasıl bir dünyada nefes alacaklarını, yürürken ne görürlerse mutlu olacaklarını, hangi binalara girmekten huzur ve gurur duyacaklarını hayal ediyordu. Bu yüzden eserleri yüzyıllar boyu ayakta ve yüzyıllar boyu kılavuz…

 

Asortie Mobilya Ailesi olarak bu kılavuz fikir ile çıktığımız yolda bugun aynı heyecanı yaşıyor ve 10. Yılımızı kutluyoruz.

Her yeni yılımızda bir önceki senelerde edindiğimiz tecrübelerimizi arttırıp yeni tasarımlarla klasik ve lüks mobilya kavramını geliştirerek, geleceğin antikalarını üretmekten mutluluk duyuyoruz.

 

Asıl bizi mutlu edense, yıllardır tasarladığımız ve ürettiğimiz modellerin sayısı arttıkça bu heyecanımızın da artıyor olması. Asortie olarak, klasik mobilya ve dekorasyon konusunda sizlere kendinizi şahane hissetirecek modellerle nice yıllar yolumuza devam edeceğimize inanıyoruz.

Geçtiğimiz 10 yıldan bugüne gelişen engin tecrübelerin kendimize özgü çizgimizle günün moda anlayışına paralel olarak dizayn edilmiş fark edilebilen ürünler tasarlıyoruz.

Kurucularımızdan Gafur Yılmaz, "Mükemmel mobilya, birlikte aynı ortamda bulunmaktan mutluluk duyulan mobilyadır” diyor. Onun içindir ki; Asortie’nin en önemli ilkesi kullanıcının hayalinde saklı olan mekânı mükemmel şekilde tasarlamak ve üretmektir. Temel amaç; kullanıcıya mutluluk kazandıran tasarımlara hayat vermektir.

10 yılımızda bu mutluluğu bizlerle paylaşan tüm çalışma arkadaşlarımız, sektördeki dostlarımız ve siz kıymetli müşterilerimize teşekkürlerimizi sunuyoruz!

 

 

 

Tüm Haberler
Online Randevu Asortie Hakkında Felsefemiz Referanslar Müşteri Hakları İnsan Kaynakları Şikayet Ve Öneri Yasal Uyarilar Outlet
asortie
ISO 9001 : 2015
NO : KY - 26269
ISO 14001 : 2015
NO : CY - 32757
ISO 10002 : 2014
NO : MM - 70430
ISO 18001 : 2007
NO : OH - 52286


Copyright © 2010-2024 asortie.com, Site içeriğinin her hakkı mahfuzdur ve Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu ve diğer mevzuat uyarınca korunmaktadır. Sitede bulunan resimlerin ve diğer tüm içeriklerin Asortie Mobilya ve Dekorasyon A.Ş'nin yazılı izni olmadan kopyalanması, farklı mecralarda yayınlanması yasaktır.