Asortie Kalitesinin Nereden Geldiğini Merak Ediyor Musunuz?

Asortie Kalitesinin Nereden Geldiğini Merak Ediyor Musunuz?

Yıllara meydan okuyan şaheserler yaratmak kolay değil tabii ki. Sanat eseri değerindeki mobilyalarımız uzun uğraşlar sonucu elde ediliyor. Her biri birer zümrüt gibi, özveri ve sabırla işlenen ürünlerimiz, ustalarımızın maharetli ellerinden çıkıyor. 

Tamamen el oyması ve doğal ahşap kullanılarak üretilen takımlarımızın üzerindeki motifler, adeta bir dantelâ gibi tek tek oyuluyor. Ustalarımıza sanki ağaç ile konuşurmuşçasına zarif ve narin darbelerle işliyor ağacı. Böyle olunca da bir takımın bitmesi onlarca gün hatta aylarca sürebiliyor.

Kalite, Rahat ve Kullanışlı Mobilyalar

 

Bir taşı işleyen heykeltıraş neyse, ağaca şekil veren bir oymacı da odur. Biri taşa, diğeri ağaca can veriyor. Ve sanat aşkına yapına tüm bu uzun uğraşlar sizler için… 

Asortie ürünleri, herkesin evinde bulunan sıradan ürünlerden farklıdır. Çünkü biz müşterilerimizin isteklerine doğrultusunda sadece onlara özel tasarımlar yaparız. Yıllarca konfor ve zerafet ile kullanacakları ürünler sadece onlara özeldir. Evlerinin yada ofislerinin ölçülerine göre özel olarak üretilen mobilyalar, yaşam alanlarında emanet gibi durmazlar. 

Asortie’yi müşterilerin gözünde farklı bir yere taşıyan temel prensipleri vardır. Bunların en başında ise kurucumuz Gafur Yılmaz’ın dediği gibi “Mükemmel mobilya, birlikte aynı ortamda bulunmaktan mutluluk duyulan mobilyadır. Onun içindir ki; Asortie'nin en önemli ilkesi kullanıcının hayalinde saklı olan mekânı mükemmel şekilde tasarlamak ve üretmektir. Temel amacımız; kullanıcıya mutluluk kazandıran tasarımlara hayat vermektir.” İşte Asortie’yi klasik mobilyanın en önemli markası haline getiren temel ilke budur. Bu ilkeyi göz önüne alarak tasarladığımız tüm ürünler, müşterilerimize mutluluk vermektedir.

Tüm Haberler
Online Randevu Asortie Hakkında Felsefemiz Referanslar Müşteri Hakları İnsan Kaynakları Şikayet Ve Öneri Yasal Uyarilar Outlet
asortie
ISO 9001 : 2015
NO : KY - 26269
ISO 14001 : 2015
NO : CY - 32757
ISO 10002 : 2014
NO : MM - 70430
ISO 18001 : 2007
NO : OH - 52286


Copyright © 2010-2024 asortie.com, Site içeriğinin her hakkı mahfuzdur ve Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu ve diğer mevzuat uyarınca korunmaktadır. Sitede bulunan resimlerin ve diğer tüm içeriklerin Asortie Mobilya ve Dekorasyon A.Ş'nin yazılı izni olmadan kopyalanması, farklı mecralarda yayınlanması yasaktır.