Kapaletti Yatak Odasına Yeni Makyaj

Makyajlı Kapaletti Yatak Odası

Asortie ürettiği Kapalleti yatak odasına yeni makyaj yaptı. Farklı renk ve ölçü seçenekleri üretilen Kapaletti yatak odasının renkleri parlak hale getirildi. Ayrıca komple yaldız olarak renklendirilen Kapaletti yatak odası takımında beyaz sedef, ceviz ve altın varak uyumlu şekilde kombin edildi. Yeni Kapaletti yatak odasının en dikkat çeken özelliği ise, yatak başlığının orta kısmında bulunan seramik aksesuarın üzerine kullanıcıların istediği resmin konulabilmesidir. Özellikle yeni evli çiftler düğün fotoğraflarından en çok beğendikleri resimlerini yatak başlığındaki seramik bölüm üzerine baskı yapabiliyorlar.

Yatak odasının komodinleri üç farklı renk ile renklendirildi. Yan tarafları beyaz sedef lake üzerine altın varak oyma motifi, üst kısmı parlak ceviz ve üst tablanın yan kısımları ise altın varak eskitme ile boyandı. Komodinlerin çekmece kısımlarında ise yine parlak ceviz tercih edildi.

Klasik Yatak Odasında Çok Şık Bir Model

Kapaletti yatak odasının şifonyerinde aynen komodinlerdeki formlar uygulandı. Şifonyerin üzerindeki ayna, beyaz sedef lake üzerine altın varak taç ile dizayn edildi. Yan taraflarına ise gümüş kaplama oymalar konuldu. Klasik mobilyanın vazgeçilmez unsuru olan oyma motifleri Kapaletti yatak odasında hakiki gümüş ile kaplandı.

Yatak odasının en görkemli ve dikkat çeken parçası hiç şüphesi yatak başlığındaki el işçiliği oyma motifleri. Oyma ustalarının yoğun bir çalışma temposu ile bir aya yakın zamanda oydukları yatak başlığı titiz bir işçiliğin sonucu. Takıma farklı bir hava katan yatak başlığı kendi başına mükemmel bir tasarım.

Yatak odasının dolabı altı kapılı olarak tasarlandı. En başlardaki kapılar balköpüğü ayna ile kaplandı ve aynalar üzerine de pirinç oyma motifleri yapıştırıldı. Yatak odası dolabındaki yan sütunlar da yine oyma şeklinde tasarlandı. Dolabın orta kapaklarında parlak ceviz ve altın varak renkleri kullanıldı. Yatak odası dolabının üst kısmı komple el oyması taç ile süslendi. Yatak odasının dolap ve çekmelerinde kristal kulplar kullanıldı.

Asortie mobilyanın klasik yatak odası koleksiyonunda önemli bir yere sahip olan Kapaletti yatak odası takımı yenilenen hali ile çok fazla ilgi görüyor.

Tüm Haberler
Online Randevu Asortie Hakkında Felsefemiz Referanslar Müşteri Hakları İnsan Kaynakları Şikayet Ve Öneri Yasal Uyarilar Outlet
asortie
ISO 9001 : 2015
NO : KY - 26269
ISO 14001 : 2015
NO : CY - 32757
ISO 10002 : 2014
NO : MM - 70430
ISO 18001 : 2007
NO : OH - 52286


Copyright © 2010-2024 asortie.com, Site içeriğinin her hakkı mahfuzdur ve Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu ve diğer mevzuat uyarınca korunmaktadır. Sitede bulunan resimlerin ve diğer tüm içeriklerin Asortie Mobilya ve Dekorasyon A.Ş'nin yazılı izni olmadan kopyalanması, farklı mecralarda yayınlanması yasaktır.