Murat Erat 42. Yaşını Kutluyor!

Dünyanın 64 ülkesine mobilya ihracatı yapan, Avrupa Birliği ülkeleri dahil olmak üzere 80 farklı ülkede tescilli bir dünya markası olan Asortie Mobilya’nın Yönetim Kurulu Başkanı Murat Erat, bu sene 42 yaşına girdi. Masko Mobilya Sitesinden bulunan Asortie Showroomunda, iş arkadaşları ile küçük bir pasta kesen Erat yeni yaşında özellikle zor günlerden gecen ülkemiz içinde iyi dileklerde bulundu.

Özellikle sosyal medya hesabından bu sene kendisine hediye ve çiçek göndermek isteyen yakınlarına ve dostlarına küçük bir ricada bulunan Erat ‘’ Değerli Dostlarım, her yıl tarafıma lütfedip gönderdiğiniz çiçek ve hediyelerle beni mutlu ediyorsunuz. Bu yıl sizlerden ricam, tarafıma göndereceğiniz çiçek ve hediyeleriniz yerine 6 Şubat depreminde ziyana uğrayan depremzede vatandaşlarımıza destek olmanızı isterim. AFAD, KIZILAY, İHH ve AHBAP gibi derneklere yapacağınız bağışlar benim için en kıymetli hediye olacaktır. ‘’ dedi.

Ayrıca tüm İslam Aleminin Ramazan Ayını tebrik eden Murat Erat, bu sene Asortie Mobilya ailesi olarak özellikle depremzede çocukların moralini yükseltmek için deprem bölgelerine nostaljik sokak lezzetleri götüreceklerini söyledi. ‘’ Deprem felaketinden dolayı buruk olsakta çocuklarımız için geleceğimiz için elimizden gelenin daha fazlasıyla çalışmalıyız’’. Dedi.

Tüm Haberler
Online Randevu Asortie Hakkında Felsefemiz Referanslar Müşteri Hakları İnsan Kaynakları Şikayet Ve Öneri Yasal Uyarilar Outlet
asortie
ISO 9001 : 2015
NO : KY - 26269
ISO 14001 : 2015
NO : CY - 32757
ISO 10002 : 2014
NO : MM - 70430
ISO 18001 : 2007
NO : OH - 52286


Copyright © 2010-2024 asortie.com, Site içeriğinin her hakkı mahfuzdur ve Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu ve diğer mevzuat uyarınca korunmaktadır. Sitede bulunan resimlerin ve diğer tüm içeriklerin Asortie Mobilya ve Dekorasyon A.Ş'nin yazılı izni olmadan kopyalanması, farklı mecralarda yayınlanması yasaktır.