Yeni Yılın İlk İhracat Ürünleri Irak Yolunda

             

YENİ YILIN İLK İHRACATI IRAK’A

Lüks mobilya ve dekorasyon ürünlerinde Türkiye’nin yanında 46 farklı ülkeye ihracatımız tüm hızıyla devam ediyor. Yeni yılın ilk ihracatını Irak’a gönderdik.

Klasik yemek odası, klasik yatak odası, klasik koltuk takımı ve aksesuarlar ile dolu ihracat tırımız yeni yılın ilk günlerinde Irak yollarına düştü. Asortie kalitesini dünyanın her yerine taşıyan ihracat ekibimizin profesyonel ve sorunsuz ihracat deneyimi ile dünyanın uzak ülkelerine dahi çok rahatlıkla ürün gönderebiliyoruz.

Yemek odası, yatak odası, koltuk takımı gibi mobilya gruplarının yanında özel dekorasyon çalışmaları da yaparak, Irak’ta çok özel projelere imza attık. Farklı tarzımız ve kaliteli ürünlerimiz ile gerek yurtiçinde gerekse de yurtdışında birçok projeye hayat verdik. Irak’taki son projemizde, mekâna özel farklı tasarımlar yaptık. Son yıllarda mobilya ihracatı için önemli bir ülke olan Irak, Türk mobilyalarına gösterdiği ilgi ile adından söz ettiriyor. Asortie ailesi olarak yaklaşık 10 yıldır sürekli bir şekilde ürünlerimizi ihraç ettiğimiz Irak pazarını önemsiyor ve Iraklı klasik mobilya tutkunlarını dünyanın en kaliteli ürünleri ile buluşturuyoruz.

Tüm Haberler
Online Randevu Asortie Hakkında Felsefemiz Referanslar Müşteri Hakları İnsan Kaynakları Şikayet Ve Öneri Yasal Uyarilar Outlet
asortie
ISO 9001 : 2015
NO : KY - 26269
ISO 14001 : 2015
NO : CY - 32757
ISO 10002 : 2014
NO : MM - 70430
ISO 18001 : 2007
NO : OH - 52286


Copyright © 2010-2024 asortie.com, Site içeriğinin her hakkı mahfuzdur ve Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu ve diğer mevzuat uyarınca korunmaktadır. Sitede bulunan resimlerin ve diğer tüm içeriklerin Asortie Mobilya ve Dekorasyon A.Ş'nin yazılı izni olmadan kopyalanması, farklı mecralarda yayınlanması yasaktır.